×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Καινοτόμα Προϊόντα

Ένα από τα αποτελέσματα της επιστημονικής προόδου είναι τα καινοτόμα προϊόντα. Καινοτόμα χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που αποτελούν το αποτέλεσμα της εφαρμοσμένης χρήσης της τεχνολογίας. Ο στόχος της έρευνας και της παραγωγής τους είναι η βελτίωση των ήδη υπάρχοντων προϊόντων, αλλά και η παραγωγή νέων προϊόντων ευεργετικών για τον άνθρωπο. Στην προσπάθειά μας για συνεχή ενημέρωση, αποφασίσαμε να παρουσιάζουμε κάθε μήνα τα προϊόντα που μας κέντρισαν την προσοχή, γιατί έχουν να προτείνουν κάτι καινούργιο και φρέσκο στον τομέα των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η καινοτομία μπορεί να αφορά τον τρόπο χορήγησης κάποιου προϊόντος ή την μέθοδο παραγωγής του. Μπορεί να αφορά την προέλευση των πρώτων υλών, την ευκολία και την ασφάλεια στη χρήση ή το στόχο της χρήσης. Μπορεί τέλος, να είναι κάποιο προϊόν εντελώς νέο ως προς την σύνθεση και τη φιλοσοφία του. Libytec Selitop διασπειρόμενα από του στόματος δισκία 

Καινοτόμος οδός απορρόφησης

Είναι καινοτόμο γιατί: 

  • Είναι οργανική μορφή σεληνίου με υψηλή απορρόφηση από το έντερο.
  • Προσφέρει ταχύτερη αποσάθρωση και υψηλότερη απορρόφηση.
  • Μπορεί να χορηγηθεί χωρίς νερό ή άλλο υγρό ακόμη και σε άτομα με πρόβλημα κατάποσης βελτιώνοντας έτσι τη συμμόρφωση στη θεραπεία.
  • Η λήψη των δισκίων μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από την τροφή.

  ColdZyme spray κατά του κοινού κρυολογήματος

Καινοτόμος Δράση

Το ColdZyme περιέχει γλυκερίνη και Θρυψίνη (ένζυμο). Η γλυκερίνη δρα ωσμωτικά στον φάρυγγα, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας έναντι των ιών που εισέρχονται με την αναπνοή στον οργανισμό μας. Η θρυψίνη δρα κατά των ιών, μειώνοντας την ικανότητά τους να ενώνονται με τα κύτταρα των βλεννογόνων, στερώντας τους τη δυνατότητα να προκαλούν ασθένεια. Είναι καινοτόμο γιατί: 

  • Ενδείκνυται, όχι μόνο για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος αλλά και για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ιών, που αποτελούν την αιτία του κρυολογήματος. Η θεραπεία έρχεται μέσα από την αντιμετώπιση του ιού και τα συμπτώματα υποχωρούν λόγω της εξασθένισης του ιού. Αντίθετα, μια συμπτωματική αγωγή αντιμετωπίζει παροδικά τα συμπτώματα, τα οποία επανέρχονται εφόσον ο ιός παραμένει.
  • Είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν και σε σχέση με τα συμπληρώματα διατροφής, για την πιστοποίησή του έχουν πραγματοποιηθεί διπλές τυφλές μελέτες.
  • Έχει ένδειξη για παιδιά άνω των 4 ετών.

BetterYou υπογλώσσια spray βιταμινών

Καινοτόμος οδός απορρόφησης

«Ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω της υπογλώσσιας πρόσληψης έχει αποδειχθεί ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για τη πρόσληψη βιταμινών μέσω συμπληρώματος, καθώς βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος» Είναι καινοτόμο γιατί: 

  • Η απορρόφηση των βιταμινών από τον βλεννογόνο του στόματος, παρακάμπτει την πεπτική οδό και όλες τις πιθανές απώλειες δραστικής ουσίας που μπορούν να υπάρχουν σε αυτήν.
  • Οι βιταμίνες διοχετεύονται απευθείας στο κυκλοφορικό μας σύστημα, επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών συστατικών.
  • Η μορφή του στοματικού spray συνεπάγεται ότι δεν απαιτούνται κάψουλες, χάπια ή νερό για την κατάποση καθιστώντας τη διαδικασία της πρόσληψης γρήγορη, άνετη και αποτελεσματική.
  • Η μορφή σε σπρέυ δίνει την δυνατότητα στη μητέρα να το χρησιμοποιήσει εύκολα και με μεγάλη αποδοχή από το βρέφος, ενώ εναλλακτικά ο ψεκασμός μπορεί να γίνει στη θηλή και από εκεί με τον θηλασμό να το προσλάβει το βρέφος.

  Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Τα συμπληρώματα διατροφής σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη φαρμακευτική αγωγή. Τα συμπληρώματα διατροφής : 

  • Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
  • Πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά.
  • Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  • Η χρήση τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Η ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής θα πρέπει να αποτελεί σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα του ασθενούς και θα είναι αποτελεσματική ακόμη και χωρίς τη λήψη των προτεινόμενων συμπληρωμάτων διατροφής. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Σύνταξη: Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης  

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος