×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Επιστροφές Προϊόντων

Το anosiapharmacy.gr στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής ή της αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας σας.

Όροι Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το anosiapharmacy.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες γίνονται δεκτές οι επιστροφές είναι οι εξής:

Προϊόντα που έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του anosiapharmacy.gr.

Πώληση λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του anosiapharmacy.gr.

Αποστολή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του anosiapharmacy.gr

Πρόβλημα – ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

Στις περιπτώσεις αυτές, σας αποστέλλουμε courier και παραλαμβάνει το προϊόν από εσάς με δική μας χρέωση.  

Το προϊόν θα ελεγχθεί και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής , ο πελάτης δύναται να παραλάβει ξανά το ίδιο προϊόν με δική του χρέωση.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στα τηλέφωνα μας είτε μέσω email στο support@anosiapharmacy.gr

Κόστος

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του anosiapharmacy.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το anosiapharmacy.gr και ο πελάτης λαμβάνει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε, ενώ παρουσιάζεται διαθέσιμο, εξαντληθεί κατά το διάστημα που παρεμβάλλεται ανάμεσα στην παραγγελία και την παραλαβή της παραγγελίας από το προσωπικό μας, τότε το anosiapharmacy.gr οφείλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος για την διευθέτηση της πορείας της παραγγελίας σας που θα περιλαμβάνει ή την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή του παραγγελλόμενου είδους.

Το anosiapharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το anosiapharmacy.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος