×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Isdin Fotoprotector Transparent Spray Wet Skin Spf30 250ml

Αντηλιακό σε διαφανές και δροσιστικό σπρέι για εφαρμογή σε υγρό δέρμα.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
31,91 € 17,25 €
Κερδίζετε 14.66€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
802149
Μάρκα:
Περιγραφή

Πολύ υψηλή προστασία SPF50+ (Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Transparent Spray Wet Skin Fotoprotector με SPF30). Ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή σε στεγνό και υγρό δέρμα.Χάρη στην τεχνολογία ISDIN Wetflex Technology που χρησιμοποιείται στο Transparent Spray Wet Skin, μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν σε υγρό δέρμα χωρίς μείωση στην SPF προστασία ή στην αποτελεσματικότητα και χωρίς λευκά κατάλοιπα, αλλά με την ίδια προστασία. Ελαφρύ και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει σαν δεύτερο δέρμα. Κατάλληλο για ατοπικό δέρμα. Κατάλληλο για εφαρμογή σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων και των δυσπρόσιτων σημείων.


ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
802149
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα από το προϊόν σε στεγνό ή υγρό δέρμα από απόσταση το πολύ 5εκ. από την επιδερμίδα και 30 λεπτά πρίν από την έκθεση στον ήλιο. Το προϊόν πρέπει να απλώνεται ομοιόμορφα μετά την εφαρμογή μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για παράδειγμα: εφαρμόστε γραμμές από το προϊόν και απλώστε μέχρι να καλυφθεί πλήρως η περιοχή. Επαναλάβετε κάθε 2 ώρες, είτε σε υγρό ή στεγνό δέρμα, είτε μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Μειώνοντας αυτή την ποσότητα, μειώνεται ο συντελεστής προστασίας. Κρατήστε μωρά και παιδιά μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο.Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους.

Προφυλάξεις:
Προφυλάξεις: Κίνδυνος: δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί εάν θερμανθεί. Μην το τρυπάτε ούτε το καίτε, ακόμα και όταν είναι άδειο. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Κρατήστε το μακριά από τη θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην το εκθέτετε σε θερμοκρασίες άνω των 50° C/122° F. Προστατέψτε το από το φως του ήλιου. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή σε ερεθισμένο ή κατεστραμένο δέρμα.
Συστατικά
Alcohol Denat., Isobutane, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Aqua (Water), Coconut Alkanes, Cyclopentasiloxane, 4-Methylbenzylidene Camphor, Cyclohexasiloxane, Butane, Polyurethane-64, Propane, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum (Fragrance), BHT, Tocopheryl Acetate, Linalool.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος