×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Isdin Fotoprotector Fusion Gel Sport Spf50+ 100ml

Αντιηλιακό σώματος σε μορφή τζελ για αθλητές.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
29,90 € 16,75 €
Κερδίζετε 13.15€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
802148
Μάρκα:
Περιγραφή

 Προσφέρει ένα άμεσο αναζωογονητικό αποτέλεσμα, ενώ προστατεύει το δέρμα με μία αόρατη προστασία ενάντια στο ευρύ φάσμα της UVB/ UVA ακτινοβολίας.

Το Fusion Gel σας δίνει μία άμεση αίσθηση φρεσκάδας που αποκαθιστά την φυσική θερμοκρασία του σώματος κατά την διάρκεια των προπονήσεων (“cooling down effect”). Χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία WET SKIN, η οποία επιτρέπει την εφαρμογή ακόμα και σε υγρό δέρμα, διατηρώντας τον παράγοντα προστασίας και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Μία βολικά προσαρμοσμένη, αόρατη υφή που είναι εύκολο να απλωθεί και απορροφάται γρήγορα. Δερματολογικά ελεγμένο. Non sensitizing. Oil-Free.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
802148
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα σε στεγνό δέρμα μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται και τουλάχιστον κάθε 2 ώρες, ακόμα και σε υγρό δέρμα. Μειώνοντας την ποσότητα, μειώνεται και ο συντελεστής προστασίας. Κρατήστε μωρά και παιδιά μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Συστατικά
Alcohol Denat., Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Aqua (Water), Coconut Alkanes, 4-Methylbenzylidene Camphor, Cyclopentasiloxane, PVP, Cyclohexasiloxane, Polyurethane-64, Coco-Caprylate/Caprate, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), BHT, Linalool.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος