×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid Chlorella 550mg X 60tabs

Είναι ευεργετική για τη διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού συστήματος(γαστροπροστατευτικό), του παχέως εντέρου και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού από βαρέα μέταλλα και τοξικά συστατικά. 

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
36,00 € 26,20 €
Κερδίζετε 9.8€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
804446
Μάρκα:
Περιγραφή

Είναι ένα μικροφύκι (Chlorella pyrenoidosa) με υψηλή διατροφική αξία. Το όνομά του προέρχεται από το ελληνικό Χλωρός, δηλαδή πράσινος και το λατινικό υποκοριστικό –έλλα, που σημαίνει μικρό. Αποτελεί την πλουσιότερη πηγή χλωροφύλλης, ενώ περιέχει επίσης αμινοξέα, καροτενοειδή, βιταμίνες και κυρίως Β12, μέταλλα(ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο), υδατάνθρακες, ένζυμα, λιπαρά οξέα και συνολικές πρωτεΐνες σε περιεκτικότητα μεγαλύτερη του 58%. Είναι ευεργετική για τη διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού συστήματος(γαστροπροστατευτικό), του παχέως εντέρου και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού από βαρέα μέταλλα και τοξικά συστατικά. Προστατεύει από τις παρενέργειες της υπέρυθρης και ραδιενεργούς ακτινοβολίας, συντελεί στην τόνωση του ανοσοποιητικού και λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνες, συμβάλλει στον έλεγχο βάρους και αποτελεί ιδανικό διατροφικό συμπλήρωμα για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φάνε κρέας. Επίσης σε περιπτώσεις μεταβολικού συνδρόμου, ενεργοποιεί τα γονίδια που ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο η ινσουλίνη χρησιμοποιείται από τα κύτταρα στο σώμα. 

Η Chlorella της HealthAid παράγεται από την καλύτερη ποιότητα οργανικών καλλιεργειών και τυποποιείται σε μορφή ταμπλέτας υψηλής δυναμικότητας, για να προσφέρει σταθερά αποτελέσματα καθόλη τη διάρκεια της χρήσης του. Απαραίτητη στους χορτοφάγους, ως πλούσια πηγή βιταμίνης Β12 φυτικής προέλευσης.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
804446
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 1-2 ταμπλέτες την ημέρα.
Now Foods Chlorella 1000 mg Vegetarian X 60 Tabls Now Foods Chlorella 1000 mg Vegetarian X 60 Tabls
-53,34%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01510
17,34 € 37,16 €
Η Chlorella είναι ένα πράσινο μονοκύτταρο μικροφύκι που περιέχει τις υψηλότερες συγκεντρώσεις χλωροφύλλης (60mg/serving). Η Chlorella παρέχει υψηλά επίπεδα β-καροτένιο, βιταμίνη Β-12, σίδηρο, RNA και DNA και πρωτεΐνες.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος