×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Now Foods Chlorella 1000 mg Vegetarian X 60 Tabls

Η Chlorella είναι ένα πράσινο μονοκύτταρο μικροφύκι που περιέχει τις υψηλότερες συγκεντρώσεις χλωροφύλλης (60mg/serving). Η Chlorella παρέχει υψηλά επίπεδα β-καροτένιο, βιταμίνη Β-12, σίδηρο, RNA και DNA και πρωτεΐνες.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
37,16 € 17,34 €
Κερδίζετε 19.82€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
01510
Μάρκα:
Περιγραφή
Η Chlorella είναι ένα πράσινο μονοκύτταρο μικροφύκι που περιέχει τις υψηλότερες συγκεντρώσεις χλωροφύλλης (60mg/serving). Η Chlorella παρέχει υψηλά επίπεδα β-καροτένιο, βιταμίνη Β-12, σίδηρο, RNA και DNA και πρωτεΐνες.Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείροντας το σώμα να παράγει περισσότερη ιντερφερόνη. Η Chlorella αυξάνει το ποσό της ευεργετικής χλωρίδας στο γαστρεντερικό σωλήνα, η οποία ενισχύει τη θεραπεία έλκους, κολίτιδας, νόσου του Chrohn και diverticulosis (εκκολπωμάτωση του εντέρου).Το όνομα Chlorella προέρχεται από δύο λατινικές λέξεις που σημαίνουν "φύλλο" (πράσινο) και "μικρό", παραπέμποντας στην ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη, η οποία δίνει στη Chlorella το χαρακτηριστικό βαθύ σμαραγδένιο της πράσινο χρώμα. Η Chlorella είναι επίσης πλούσια σε αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, φυτικές ίνες, σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, "CGF", (Chlorella Growth Factor) και άλλες ευεργετικές ουσίες.Με την ενίσχυση της καλύτερης πέψης, η Chlorella είναι γνωστό ότι μειώνει τον ορό χοληστερόλης. Αποτοξινώνει απαλά το οργανισμό, βοηθώντας έτσι την ικανότητα του να αναστέλλει τη διαμόρφωση του καρκίνου στα όργανα. Η Chlorella είναι επίσης πλούσια σε μαγνήσιο, το οποίο βοηθά στην προώθηση της ψυχικής υγείας. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του PMS (Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο) και μειώνει τις κρίσεις άσθματος.Ως πράσινο τρόφιμο η Chlorella (πράσινα τρόφιμα είναι μια κατηγορία phytonutrient πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, προέρχονται από τα πράσινα φυτά, φύκια και χόρτα δημητριακών και περιέχουν φυσικά υψηλές συγκεντρώσεις χλωροφύλλης), αυξάνει επίσης τα επίπεδα ενέργειας και μπορεί να βοηθήσει με τους στόχους διαχείρισης βάρους.ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτηρά, γλουτένη, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή συντηρητικά. Προϊόν κατάλληλο για χορτοφάγους.Προειδοποίηση: Η υπερδοσολογία σκευασμάτων που περιέχουν σίδηρο αποτελεί την κύρια αιτία θανατηφόρας δηλητηρίασης στα παιδιά κάτω των 6 ετών. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από τα παιδιά. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας καλέστε αμέσως έναν γιατρό ή το Κέντρο Δηλητηριάσεων.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
01510
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 3 ταμπλέτες καθημερινά, κατά προτίμηση με φαγητό.
Health Aid Chlorella 550mg X 60tabs Health Aid Chlorella 550mg X 60tabs
-27,22%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 804446
26,20 € 36,00 €
Είναι ευεργετική για τη διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού συστήματος(γαστροπροστατευτικό), του παχέως εντέρου και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού από βαρέα μέταλλα και τοξικά συστατικά. 
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος