×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

EVDERMIA

EVDERMIA

Η Evdermia, ιδρύθηκε το 2005.

Περιλαμβάνει την Evdermia dermaceuticals που δραστηριοποιείται στο τομέα της δερματολογίας με δικής της παραγωγής πρωτότυπα και καινοτόμα Δερματολογικά σκευάσματα που βοηθούν και δίνουν λύσεις στο Δερματολόγο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος και την Evdermia Health Care που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών ιατροτεχνολογικά προϊόντα, ιατρικά είδη και υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας.

Η δυναμική της Evdermia είναι αποτέλεσμα της σημαντικής θέσης που κατέχει στην Ελληνική αγορά και βοηθά στην υλοποίηση του πρωταρχικού της στόχου που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με την υπευθυνότητα που τη διακατέχει, η Evdermia δεσμεύεται να συνεχίσει τη σημαντική προσφορά της στον τομέα της εξυπηρέτησης του κοινού μέσω των φαρμακείων συνεχίζοντας παράλληλα να πρωτοτυπεί και να δημιουργεί νέους ορίζοντες στον επιχειρηματικό τομέα όπου δραστηριοποιείται με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου.

ΠερισσότεραShow less
Evdermia Caladerm Mask 30gr Evdermia Caladerm Mask 30gr
-15,91%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 02900
16,76 € 19,93 €
Η Caladerm Mask είναι μία πρωτότυπη μάσκα ειδικά σχεδιασμένη για την καθημερινή φροντίδα του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής.
Άμεσα διαθέσιμο

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος