×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bionat Colon Life Χ 10 Δισκία + 10 Κάψουλες

Καινοτόμο φυσικό προϊόν για παθήσεις του παχέος εντέρου
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
27,62 € 20,08 €
Κερδίζετε 7.54€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
013487
Μάρκα:
Περιγραφή
Μοναδικό φυσικό προϊόν που συμβάλλει στην επίλυση παθήσεων του παχέος εντέρου, μέσω της λειτουργικής αποκατάστασης του εντερικού βλεννογόνου. Το ColonLife προστατεύεται από Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και έχει αναγνωριστεί από την επιστημονική κοινότητα των γαστρεντερολόγων της Ιταλίας.
Κάθε συσκευασία περιέχει 1 μπλε καρτέλα και 1 κόκκινη καρτέλα.
Τα συστατικά της μπλε καρτέλας (βουτυρικό οξύ και GSE) συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής και στην φυσική αντιβιοτική προστασία του βλεννογόνου του παχέος εντέρου. Η κλινική εμπειρία δείχνει ότι σε ασθενείς με κυτταρικές ανισορροπίες που επηρέαζαν το παχύ έντερο οι παρεμβάσεις με βουτυρικό οξύ είχαν ως αποτέλεσμα αξιοσημείωτη βελτίωση των συμπτωμάτων, όπως διάρροια, κοιλιακό άλγος, αίσθημα δυσφορίας. Η καινοτομία για το ColonLife είναι ότι το βουτυρικό οξύ περνά άθικτο από το λεπτό έντερο και αρχίζει τη δράση του μόλις εισέλθει στο παχύ έντερο. Επιπλέον, χάρη στην τεχνική της «παρατεταμένης αποδέσμευσης», το βουτυρικό οξύ παραμένει στο παχύ έντερο αλείφοντας ενδελεχώς τα τοιχώματά του.
Τα συστατικά της κόκκινης καρτέλας (ειδικά πατενταρισμένα προβιοτικά με πρεβιοτικά) βοηθούν στην αποτελεσματική αποκατάσταση και εξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας.
Κατάλληλο για Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Κολίτιδα, Ελκώδη Κολίτιδα, Εκκολπωμάτωση Παχέος Εντέρου, Νόσος του Crohn.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
013487
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
10 πρώτες ημέρες - μπλε καρτέλα: 1 δισκίο κάθε πρωί μεταξύ γευμάτων + 10 επόμενες ημέρες - κόκκινη καρτέλα: 1 κάψουλα κάθε πρωί μεταξύ γευμάτων. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 2 μήνες για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του σκευάσματος

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος