×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Aniva Neuroaspis PL10 300ml

Πόσιμο Συμπλήρωμα για την Διαχείριση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
62,78 € 52,48 €
Κερδίζετε 10.3€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
804584
Μάρκα:
Περιγραφή

Το Νeuroaspis plp10 αποτελεί πιθανώς το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη, που χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς με σκοπό τη διαχείριση των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση συγκεκριμένα, αλλά και άλλων σχετικών νευροεκφυλιστικών νοσημάτων.

Η επιμελής εξέταση του τρόπου λειτουργίας της ασθένειας και η προσέγγιση των ιατρικών συστημάτων οδήγησαν στην κατάλληλη επιλογή των συστατικών της σύνθεσης του Νeuroaspis plp10, ώστε να παρέχει εμφανή νευροπροστατευτικά πλεονεκτήματα.

Το Νeuroaspis plp10 αποτελεί προϊόν έρευνας πάνω από 10 χρόνια και κλινικής ανάπτυξης, όπου η κλινική μελέτη φάσης ΙΙ έχει ολοκληρωθεί και δημοσιευεί το 2013 στο περιοδικό BMJ, ενώ η κλινική μελέτη φάσης ΙΙΙ με 220 ασθενείς είναι σε εξέλιξη.

Το Νeuroaspis plp10 εμπερικλείει σημαντική εμπειρία και γνώση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση. Η κλινική μελέτη φάσης ΙΙ, the proof of concept, διεξήχθη κάτω από αυστηρό πρωτόκολλο με 80 ασθενείς. Η κλινική μελέτη διήρκησε 42 μήνες συνολικά, εκ των οποίων οι 12 τελευταίοι μήνες ήταν μετά την παρέμβαση. Οι συγκεκριμένοι μήνες υπογραμμίζουν τα θετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης σύνθεσης ακόμη και σε επόμενες περιόδους, και στην πραγματικότητα επισημαίνουν τις θετικές επιδράσεις στα συστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
804584
Πληροφορίες Παράδοσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος