×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Vitabiotics Jointace Omega-3 30 Caps

Το συμπλήρωμα διατροφής JOINTACE Omega-3 της Vitabiotics περιέχει ανάδύο κάψουλες 400mg θειικής γλυκοσαμίνης μαζί με 400mg ιχθυελαίου και400mg μουρουνέλαιου, τα οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαράοξέα.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
23,80 € 17,70 €
Κερδίζετε 6.1€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
05215
Μάρκα:
Περιγραφή
Η θειική γλυκοσαμίνη αποτελεί δομικό συστατικό του χόνδρου των αρθρώσεωνκαι συνεπώς η λήψη της είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της υγιούςδομής του χόνδρου. Συμβάλλει στην κινητικότητα και την ευκαμψία τωνχόνδρων, των συνδέσμων και των τενόντων, ενώ παράλληλα μειώνει τον πόνομέσω της μείωσης της φλεγμονής στα σημεία αυτά. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέαέχει αποδειχθεί από πολυάριθμες μελέτες ότι μειώνουν τη φλεγμονή στιςαρθρώσεις κι επομένως μειώνουν τον πόνο. Στη σύνθεση περιλαμβάνονταιεπίσης βιταμίνες και μέταλλα που επίσης συμβάλλουν στην υγεία τωναρθρώσεων μέσω της εμπλοκής τους στα μονοπάτια της φλεγμονής, μέσω τηςαντιοξειδωτικής τους δράσης ή μέσω της συμβολής τους στην υγεία τωνοστών και το μεταβολισμό του ασβεστίου.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης
- Μοναδικός συνδυασμός γλυκοσαμίνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων
- Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από ιχθυέλαιο και μουρουνέλαιο
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
05215
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Δύο κάψουλες ημερησίως με το κύριο γεύμα με ένα ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα.
Προσοχή: η θειική γλυκοσαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο και γι´ αυτό το λόγο δεν πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικούς, εκτός αν αυτό γίνεται κατόπιν ιατρικής καθοδήγησης. Η θειική γλυκοσαμίνη δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά (προέλευση γλυκοσαμίνης: οστρακοειδή).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος