×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Biokap Anticaduta Σαμπουάν Κατά Της Τριχόπτωσης 200ml

Το BioKap Shampoo Αnticaduta καταπολεμά δραστικά την τριχόπτωση.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
21,27 € 17,76 €
Κερδίζετε 3.51€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
803024
Μάρκα:
Περιγραφή

Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό σαμπουάν, περιέχει επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα και η επιλογή αυτών των φυτικών εκχυλισμάτων, έγινε με μεγάλη σχολαστικότητα για να αξιοποιηθούν όλες  οι θεραπευτικές τους ιδιότητες.

  • Τα εκχυλίσματα αυτά είναι: Olaxdissitiflora (ethyl-xymeninate),Urtica dioica, China, Semi di Zucca, SawPalmetto (Serenoa Serrulata), Achillea Millefolium, Capsicum annuum, Lupollo, Malva, Menta. Αρκετά από αυτά δημιουργούν σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στα τριχοειδή αγγεία του τριχωτού της κεφαλής και στη ρίζα της τρίχας. Η τρίχα τότε απορροφά όλα τα συστατικά που της είναι απαραίτητα και έτσι περιορίζεται δραστικά η τριχόπτωση.

  • Το εκχύλισμα του φυτού ORTICA που περιέχει το BioKap ρυθμίζει την ποσότητα έκκρισης του σμήγματος και το επίπεδο λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής.Το εκχύλισμα SawPalmetto εμποδίζει να μετατραπεί η τεστοστερόνη σε διϋδροτεστοστερόνη που είναι καταστρεπτική και δημιουργεί έντονη τριχόπτωση. Τα  εκχυλίσματα των φυτών Achillea , Lupollo και Malva ενυδατώνουν το δέρμα και αναγεννούν τον βολβό της τρίχας.

  • Tο εκχύλισμα της Menta δίνει  μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
803024
Πληροφορίες Παράδοσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος