×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Starmel Quvital Q10 50mg 30 Κάψουλες

Καρδιαγγειακή υγεία & αντιοξειδωτική δράση.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
22,51 € 17,75 €
Κερδίζετε 4.76€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
804447
Μάρκα:
Περιγραφή

Το υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής Quvital Q10 50mg της Starmel έχει κλινικά αποδεδειγμένη 4 φορές υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα, εξαιρετική απορρόφηση και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Η ανώτερη βιοδιαθεσιμότητα σημαίνει ότι με τη λήψη μιας κάψουλας Starmel Quvital Q10 50mg το σώμα σας “χρησιμοποιεί” περισσότερο συνένζυμο Q10 από ότι με άλλα προϊόντα.

Το συνένζυμο Q10 είναι μια φυσικώς απαντώμενη λιποδιαλυτή ένωση που υπάρχει σε κάθε ζωντανό κύτταρο και είναι απαραίτητη για τη λειτουργία ενός οργανισμού.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα Q10 στην αγορά κατασκευάζονται με βάση τα κρυσταλλικά Q10 ή τα λιπαρά συστατικά (σκευάσματα μαλακής γέλης) τα οποία είναι πολύ δύσκολο για το ανθρώπινο σώμα να τα “χρησιμοποιήσει”. Οι περισσότερες από αυτές τις λιποδιαλυτές μορφές “καταστρέφονται” κατά τη διάρκεια της χώνευσης, πριν το Q10 φθάσει στην κυκλοφορία του αίματος.

Οι επιστήμονες έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα αναπτύσσοντας αυτή τη μοναδική υδατοδιαλυτή μορφή Q10, η οποία επιτρέπει έως και 4 φορές καλύτερη απορρόφηση και επομένως μεγαλύτερη απόδοση του Q10 στον οργανισμό.

Η υδατοδιαλυτή μορφή Q10 με ανώτερη βιοδιαθεσιμότητα, καθιστά τα προϊόντα Quvital Q10 πολύ αποτελεσματικά και απλά στη χρήση.

Κάθε κάψουλα Starmel Quvital Q10 50mg περιέχει 50mg υδατοδιαλυτής μορφής Q10 και καλύπτει την ανάγκη για άτομα ηλικίας άνω των 40 ετών και άτομα που χρειάζονται μεγαλύτερη δόση Q10 από τις συνηθισμένες.

Οι κάψουλες κατασκευάζονται σε βάση κυτταρίνης και επομένως (σε αντίθεση με τις περισσότερες κάψουλες ζελατίνης) είναι κατάλληλες και για χορτοφάγους.

Οι κάψουλες του Starmel Quvital Q10 50mg περιέχουν επίσης θειαμίνη (Β1) και ριβοφλαβίνη (Β2), για βέλτιστη απελευθέρωση ενέργειας και υποστήριξη της υγείας της καρδιάς.

Μοναδική πατενταρισμένη φόρμουλα με υδατοδιαλυτό Q10.
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: ανώτερη, έως και 4 φορές ισχυρότερη βιοδιαθεσιμότητα.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
804447
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα Starmel Quvital Q10 50mg την ημέρα με το φαγητό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος