×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Tabiano Sapone Zolfo (Σαπούνι) 100 gr

Σαπούνι καθαρισμού με υψηλή συγκέντρωση σε θείο.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
11,73 € 10,02 €
Κερδίζετε 1.71€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
11541
Μάρκα:
Περιγραφή

Είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η δράση του είναι βαθιά ενυδατική ενώ περιορίζει εξαιρετικά τις περιπτώσεις υπερβολικής εφίδρωσης. Καταπολεμά την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς και παράλληλα διατηρεί το Ph της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα. Σέβεται το υδρολιπιδικό φίλμ και αφήνει το δέρμα μας καθαρό, ανανεωμένο και ισορροπημένο.- Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό θείο, το σαπούνι καθαρισμού Tabiano προσφέρει αποτελεσματική σμηγματορυθμιστική και βακτηριοστατική δράση.- Είναι απαραίτητα σε περιπτώσεις σμηγματοπαθειών, ακμής και μολύνσεων που οφείλονται σε μήκυτες, βακτήρια ή παράσιτα του δέρματος.- Ενεργεί επίσης ως εξαιρετικό καθαριστικό σε περιπτώσης έντονης λιπαρότητας του δέρματος.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
11541
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ στο πρόσωπο ή / και στο σώμα στα σημεία που χρειάζονται θεραπεία. Κάνετε απαλό μασάζ  με τον πλούσιο αφρό του και αφού αφήσετε να δράσει λίγα δευτερόλεπτα ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό. Δείτε το δέρμα σας να επανέρχεται στη φυσιολογική του  μορφή καθώς μετά από έναν καθαρισμό με το σαπούνι Tabiano το δέρμα σας φαίνεται όμορφο, φωτεινό και υγιές.
Sostar Παραδοσιακό Σαπούνι με Βιολογικό Γάλα γαϊδούρας, Παρθένο Ελαιόλαδο, Αλόη & Χαμομήλι 100gr Sostar Παραδοσιακό Σαπούνι με Βιολογικό Γάλα γαϊδούρας, Παρθένο Ελαιόλαδο, Αλόη & Χαμομήλι 100gr
-27,42%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 805597
3,52 € 4,85 €
Παραδοσιακό σαπούνι προσώπου και σώματος εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα γαϊδούρας, παρθένο ελαιόλαδο, αλόη και χαμομήλι.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος