×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Uriage Eau Thermale Serum D'Eau 30 ml

Περιορισμένη προσφορά
20,36 € 15,88 €
Κερδίζετε 4.48€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
013478
Μάρκα:
Περιγραφή
uriage eau thermale serumTo Eau Thermale Serum D'Eau της Uriage εισχωρεί σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας και χάρη στα ενεργά συστατικά του, αποκαθιστά τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης του δέρματος.Φόρμουλα εμπλουτισμένη με ισχυρά ενυδατικά, ενεργά συστατικά που αναζωοογονεί ακόμα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα και προσφέρει άνεση, απαλότητα και λάμψη.Περιέχει Ιαματικό Νερό της Uriage που συμβάλλει στην επανόρθωση του αμυντικού φράγματος της επιδερμίδας, ώστε να διατηρεί ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης.Δράσεις - Uriage Eau Thermale Serum D'Eau Συνεχής, 24ωρη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του επιδερμικού φιλμ και απελευθερώνει σταδιακά τους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχονται στον ορό. Αποκαθιστά τον αμυντικό φραγμό του δέρματος και περιοριζει την αφυδάτωσή του. Συμβάλλει στην αποκατάσταση των κερανοκυττάρων που ενισχύουν την διαρκή ενυδάτωση με διάρκεια.Βασικά χαρακτηριστικά Περιέχει άρωμα. Υποαλλεργικό.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
013478
Πληροφορίες Παράδοσης
Clinea Hyaluronic Water Bomb Ενυδατικό Serum Προσώπου Με Υαλουρονικό Οξύ 30ml Clinea Hyaluronic Water Bomb Ενυδατικό Serum Προσώπου Με Υαλουρονικό Οξύ 30ml
-36,32%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813863
21,81 € 34,25 €
Ενυδατικός ορός με 5% υπερ-ενυδατικό σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και έλαιο CBD που χαρίζει στο δέρμα σου μία έξτρα δόση ενυδάτωσης και καταπραϋντικής φροντίδας.
Εξαντλήθηκε
Froika Premium Anti-Ageing Serum 30ml Froika Premium Anti-Ageing Serum 30ml
-51,04%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 803576
33,00 € 67,39 €
Πολυδύναμος ορός αναζωογόνησης που προσφέρει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα, ενυδατώνει σε βάθος και εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος