×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Stratamark Gel 20g

Το Stratamark είναι μιας ταχέως αυτοσταθεροποιούμενη, μη κολλώδης, διαφανής γέλη σιλικόνης για τη θεραπεία και την πρόληψη των Striae Distensae (ραβδώσεων).

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
39,46 € 28,16 €
Κερδίζετε 11.3€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
15252
Περιγραφή

Το Stratamark χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία των Striae Distensae (ραβδώσεων).
Το Stratamark είναι κατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες μητέρες, παιδιά και άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Το Stratamark αναπτύχθηκε για να εφαρμόζεται εύκολα και να καλύπτει με ελάχιστη ποσότητα μεγάλες επιφάνειες του σώματος, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στους γλουτούς, την κοιλιά, τους μηρούς, το στήθος και την πλάτη.

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, το Stratamark σταθεροποιείται για να σχηματίσει ένα φιλμ σιλικόνης, ένα προστατευτικό στρώμα που είναι διαπερατό από αέρια και αδιάβροχο, το οποίο ενυδατώνει και προστατεύει τις ραβδώσεις σας, επιτρέποντας στο δέρμα να ομαλοποιήσει τον κύκλο σύνθεσης του κολλαγόνου.

Το Stratamark χρησιμοποιείται για να ομαλοποιήσει και να εξομαλύνει τις ραβδώσεις, να μειώσει την ερυθρότητα και τον αποχρωματισμό που σχετίζονται με αυτές, καθώς και να ανακουφίσει από τον κνησμό και τη δυσφορία που προκαλούν οι ραβδώσεις.

Το Stratamark αναπτύχθηκε για τη θεραπεία και την πρόληψη όλων των τύπων των ραβδώσεων, ειδικά εκείνων που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια και προέρχονται από την εγκυμοσύνη, την αιφνίδια ανάπτυξη κατά την εφηβεία, την αύξηση του σωματικού βάρους ή μετά από μυϊκή ενδυνάμωση (bodybuilding).

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
15252
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
  • Πρόληψη των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:
    Το Stratamark συνιστάται για χρήση από την αρχή του δεύτερου τριμήνου (13η εβδομάδα κύησης) ή με την εμφάνιση των ραβδώσεων. Η θεραπεία πρέπει να συνεχίζεται μετά τον τοκετό για τουλάχιστον 60 έως 90 ημέρες.
  • Πρόληψη των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εφηβικής ανάπτυξης:
    Το Stratamark πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλη τη φάση της ανάπτυξης. Η θεραπεία θα πρέπει να συνεχιστεί για επιπλέον 60 έως 90 ημέρες.
  • Θεραπεία των υφιστάμενων ραγάδων:
    Το Stratamark πρέπει να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 60 έως 90 ημέρες (24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα). Απαιτείται συνέχιση της χρήσης έως ότου δεν παρατηρηθεί περαιτέρω βελτίωση. Οι πιο σοβαρές και / ή παλαιότερες ραγάδες μπορεί να χρειαστούν μεγαλύτερη θεραπεία.

Το Stratamark μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές αγωγές, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας με laser, σύμφωνα πάντα με τη συμβουλή του γιατρού σας.

Συστατικά
Polydimethylsiloxanes, siloxanes, alkylmethyl silicones

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος