×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Optibac Για Κάθε Μέρα 30 Caps

Προβιοτικά για κάθε μέρα. 

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
26,62 € 19,87 €
Κερδίζετε 6.75€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
63074
Μάρκα:
Περιγραφή

Το «Optibac - για κάθε ημέρα» εμπεριέχει 5 δισεκατομμύρια (5 Χ109) εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και συγκεκριμένα το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, το Lactobacillus acidophilus Rosell-52, το Bifidobacterium longum Rosell-175, το Lactococcuslactis Rosell-1058, το Bifidobacteriumbreve Rosell-70, το Bifidobacteriumbifidum Rosell-71 και επιπλέον 88 mg πρεβιοτικές ίνες FOS, καθιστώντας το ως το ιδανικό προβιοτικό σκεύασμα για κάθε ημέρα.

Στο ανθρώπινο σώμα βρίσκονται τόσο ευεργετικά, όσο και παθογόνα βακτήρια. 

Διατηρώντας μια σωστή ισορροπία μεταξύ τους, προάγεται η πέψη και η καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εσείς γνωρίζετε τι προβιοτικά ακριβώς παίρνετε; 

H αναφορά ότι ένα προβιοτικό προϊόν εμπεριέχει για παράδειγμα Lactobacillus acidophilus είναι ημιτελής. 

Υπάρχουν διαφορετικά είδη Lactobacillus acidophilus (πχ Rosell 52, LA-05, NCFM®) με διαφορετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Αναζητείστε λοιπόν το προϊόν που αναφέρει με ακρίβεια το εξειδικευμένο είδος προβιοτικού στελέχους που εμπεριέχει !

Παραταύτα, η ισορροπία αυτή είναι ευαίσθητη και μπορεί εύκολα να διαταραχθεί από παράγοντες όπως τα αντιβιοτικά, το άγχος, η γήρανση και η κακή διατροφή. 

Άτομα με σημαντική ανισορροπία της εντερικής χλωρίδας μπορεί να είναι:Όσοι λαμβάνουν αντιβιοτικά μακροχρόνιαΌσοι υποφέρουν από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Άτομα με δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα ή ακμήΤα μοναδικά στελέχη του «Optibac - για κάθε ημέρα»:Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και Lactobacillus rhamnosus Rosell-11: Αυτά τα στελέχη είναι μεταξύ των πιο καλά διερευνημένων και τεκμηριωμένων ως προς τη θετική τους δράση, βακτηρίων. 

Μια σειρά δημοσιευμένων κλινικών μελετών αποδεικνύει την ευεργετική επίδραση αυτών των στελεχών σε περιπτώσεις :Διάρροιας από αντιβιοτικάΣυνδρόμου ευερέθιστου εντέρουΨυχοσυναισθηματικών προβλημάτωνΛοίμωξης από H.PyloriΧαμηλής άμυνας του οργανισμού

Κολπικής δυσβίωσηςΔυσανεξίας στη λακτόζηBifidobacterium longum Rosell-175, Bifidobacterium breve Rosell-70 και Bifidobacterium bifidum Rosell-71: Αποικούν  κυρίως στο παχύ έντερο και επαναφέρουν την ισορροπία στην εντερική χλωρίδα.Lactococcus lactis Rosell-1058: Αυτό το στέλεχος προέρχεται από καλλιέργεια κεφίρ και παρουσιάζει σημαντικές αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Πρεβιοτικές ίνες FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες): Οι μη εύπεπτοι  φρουκτοολιγοσακχαρίτες  μπορεί να λειτουργήσουν ως «τροφή» και να προάγουν την ανάπτυξη μιας σειράς βακτηρίων, ιδιαίτερα των Bifidobacteria.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
63074
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 κάψουλα ημερησίως με το φαγητό, κατά προτίμηση με το πρωινό ή όπως σας υποδείξει ο γιατρός σας.

Οδηγίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να δοθεί στους ενήλικες και τα παιδιά 1 έτους και άνω. Πίνετε άφθονο νερό. Για όσους δεν μπορούν να καταπιούν κάψουλες, η κάψουλα μπορεί να ανοίξει και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με ένα κρύο γεύμα ή ρόφημα. Δεν προκαλεί εξάρτηση και μπορεί να λαμβάνεται σε συνεχή βάση.

Ασφάλεια

Τα προβιοτικά γενικώς, δεν συνιστώνται ( εκτός αν το προτείνει ο γιατρός σας) για όσους έχουν συγκεκριμένα ιατρικά θέματα όπως : όσοι είναι σε ανοσοκαταστολή, όσοι έχουν παγκρεατίτιδα, όσοι βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όσοι έχουν μέλαινα κένωση, όσοι έχουν κεντρικό φλεβικό καθετήρα, βρέφη με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή ασθενείς με ανοικτές πληγές μετά από χειρουργική επέμβαση.

Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες.
Olonea Bactefiber Regular 210 gr Olonea Bactefiber Regular 210 gr
-37,5%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813680
17,37 € 27,79 €
Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας με ανακούφιση χωρίς παρενέργειες (φούσκωμα, αέρια, πόνο)
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος