×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Gengigel Baby Gingival Teething Gel 20 ml

Γέλη με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους (υ.μ.β) 0.54%, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες βρεφών & μικρών παιδιών (0-6 ετών).

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
13,04 € 10,89 €
Κερδίζετε 2.15€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
21630
Μάρκα:
Περιγραφή

Με την εφαρμογή του GENGIGEL® Teething  στα ούλα, μειώνεται ο πόνος και το οίδημα σε φλεγμονώδεις καταστάσεις που μπορεί να οφείλονται σε φυσιολογικές διαδικασίες (παιδική οδοντοφυΐα) ή μολύνσεις (μυκητίαση, αφθώδης ή ερπητική στοματίτιδα).

Ειδικότερα, η πρώτη και η δεύτερη οδοντοφυΐα, και οι ορμονικές αλλαγές της εφηβείας προκαλούν συχνά μείωση της συγκέντρωσης του υαλουρονικού οξέος, με επακόλουθη μείωση του επιπέδου προστασίας που παρέχεται από το βλεννογόνο.

Με το GENGIGEL® Teething μπορείτε να αντιμετωπίσετε παθήσεις όπως οι άφθες, η ουλίτιδα και η στοματίτιδα που εμφανίζονται όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά επίσης σε μωρά και παιδιά. 

Υπάρχουν τρόποι για να προλάβετε τις μολύνσεις ή να περιορίσετε την εξάπλωσή τους, αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα που βοηθούν στη γρήγορη επούλωση και εξαφάνιση αυτών, όπως είναι το GENGIGEL® Teething για μωρά και παιδιά έως 6 ετών.

Το GENGIGEL® Teething  προσφέρει την πιο απλή, φυσιολογική λύση: η πατενταρισμένη του σύνθεση με βάση το υαλουρονικό οξύ Υψηλού Μοριακού Βάρους (Υ.Μ.Β) σχηματίζει ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ που εξασφαλίζει σταθερή βιοσυγκόλληση στα δόντια και τον ουλικό ιστό για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και συμβάλει στην ταχεία επούλωση, στη μείωση της φλεγμονής και του οιδήματος και στην ανακούφιση από τον πόνο.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του συνδετικού ιστού στα ούλα. 

Συνεισφέρει στη λειτουργία φραγμού, βοηθώντας στην αναγέννηση των καινούριων υγιών ιστών, καθώς και στη μείωση των φλεγμονών που οδηγούν σε αιμορραγία των ούλων.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
21630
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε  τη γέλη GENGIGEL® Teething  απευθείας στον ουλικό ιστό, κάνοντας ήπιο  μασάζ με καθαρά χέρια 3-5 φορές την ημέρα, συνεχίζοντας μέχρι όλα τα συμπτώματα να εξαφανιστούν.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος