×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Olonea Riganobiotic Extra 30 μαλακές κάψουλες

Έλαιο ρίγανης για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
34,00 € 21,26 €
Κερδίζετε 12.74€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
813549
Μάρκα:
Περιγραφή

Τοriganobiotic EXTRAπεριέχει 185mg έλαιο οργανικής, ελληνικής ρίγανης Origanum vulgare ssp. Hirtum, με υψηλή αναλογία 80% και περιεκτικότητα 150mg σε καρβακρόλη ανά εντεροδιαλυτή κάψουλα, μαζί με βιοτίνη και βιταμίνη D3. 

Τα δραστικά συστατικά της ρίγανης έχουν ισχυρές αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ο κατάλληλος συνδυασμός ριγανέλαιου με βιοτίνη και βιταμίνη D3 καθιστά ιδανικό το riganobiotic EXTRA για την άμυνα και την προστασία του ανοσοποιητικού και γαστρεντερικού συστήματος. 

Η ελληνική ρίγανη Origanum vulgare ssp. Hirtum θεωρείται η καλύτερη ποικιλία ρίγανης παγκοσμίως, λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητάς της σε δραστικά συστατικά που φτάνει άνω του 90%, αλλά και της υψηλής απόδοσης σε αιθέριο έλαιο συγκριτικά με άλλες συγγενείς ποικιλίες. 

Η εντεροδιαλυτή κάψουλα τουriganobiotic EXTRAδιέρχεται ανέπαφη από τον γαστρεντερικό σωλήνα και διαλύεται απευθείας στο έντερο, εξασφαλίζοντας ακριβή απελευθέρωση και μέγιστη απορρόφηση των συστατικών. 

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο δεν προκαλούνται ερεθισμοί σε στοματικό και στομαχικό βλεννογόνο από τα δραστικά συστατικά του ριγανέλαιου. 

Η απόσταξη του ελαίου της ρίγανης πραγματοποιείται με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση χημικών διαλυτών.   

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
813549
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως. Να λαμβάνεται 30 λεπτά πριν το γεύμα.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 47346/05-05-2022
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης
Προειδοποιήσεις:
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Συστατικά
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΣΗΠ*
Έλαιο ρίγανης (Origanum vulgare ssp. Hirtum) 185mg –
•Εκ των οποίων 80% καρβακρόλη 150mg –
•Εκ των οποίων 3% θυμόλη 6mg –
Βιοτίνη 100μg 200%
Βιταμίνη D3 800 I.U. 400%
* Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
Συστατικά: Έλαιο ελληνικής, βιολογικής ρίγανης (Origanum vulgare ssp. Hirtum), βιολογικό ελαιόλαδο, βιοτίνη, χοληκαλσιφερόλη, απεσταγμένο νερό, επικάλυψη αιθυλοκυτταρίνης και αλγινικού νατρίου, γαλακτοματωποιητής μονο- και δι-γλυκεριδίων λιπαρών οξέων, φυτική υγρή γλυκερίνη, κάψουλα ζελατίνης.

•NO ANIMAL TESTING
•ΧΩΡΙΣ GMO
•ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
•ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ
•ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ ΛΑΚΤΟΠΡΩΤΕΪΝΗ
•ΧΩΡΙΣ ΣΟΓΙΑ
•ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
•ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ
•XΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος