×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bioderma Sensibio H2O Promo Pack Reserved Pump 850ml

Νερό καθαρισμού.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
27,50 € 22,01 €
Κερδίζετε 5.49€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
37841
Μάρκα:
Περιγραφή
Ειδικά σχεδιασμένο μαζί και για τους δερματολόγους για την αντιμετώπιση των διαταραχών της ευαίσθητης επιδερμίδας, το δερματολογικό νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O προσφέρει απαλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια.
Τα μικύλλια του δερματολογικού νερού καθαρισμού Micellaire Sensibio H2O, η σύνθεση των οποίων είναι συναφής με τα φυσικά συστατικά του δέρματος, εγκλωβίζουν αποτελεσματικά τους ρύπους διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας.
Η σύνθεσή του, με φυσιολογικό pH και με υψηλής καθαρότητας νερό φαρμακευτικής ποιότητας, είναι εξαιρετικής ανεκτικότητας.
Σε συνδυασμό με δερματολογικά συστατικά που καταπραΰνουν την ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα, το δερματολογικό νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O είναι πραγματική φροντίδα υγιεινής.
Η επιδερμίδα είναι καθαρή, με αίσθηση άνεσης και ανακούφισης.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
37841
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Πρωί και-ή βράδυ - 7 ημέρες την εβδομάδα
Συστατικά
WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος