×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid Brainvit X 60 Tabs

Το Brainvit της HealthAid είναι απαραίτητο για ενεργούς ενήλικες και μεσήλικες που χρειάζονται σε καθημερινή βάση πνευματική διαύγεια.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
40,99 € 29,22 €
Κερδίζετε 11.77€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
00308
Μάρκα:
Περιγραφή

Η μοναδική σύνθεση που υποστηρίζει δυναμικά και τους 4 άξονες των εγκεφαλικών λειτουργιών (Μνήμη-Συγκέντρωση-Σκέψη-Διαύγεια). Η ταυτόχρονη παρουσία ‘’ορθομοριών’’ όπως Φωσφατυδιλοσερίνη, Α- λιποϊκό οξύ,CoQ10, με αμινοξέα, βιταμίνες & Gingko Biloba, αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεση για την συνδυαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με τον εγκεφαλικό μεταβολισμό και το αιμορρεολογικό μέτωπο. Παίζει ρόλο κλειδί στην ομαλή νευρωνική λειτουργία και τρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα, ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, αφού τα φωσφολιπίδια (Σερίνη- Χολίνη) είναι οι μόνες ουσίες οι οποίες μπορούν και διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Συμβάλλει στην έκκριση Σεροτονίνης και άλλων νευροδιαβιβαστών, βελτιώνοντας τη διάθεση, καθώς & τη μνήμη και αυξάνοντας την πνευματική ενέργεια & ταχύτητα σκέψης. Μπορεί να βοηθήσει σε διαταραχές κοχλία και να δράσει ευεργετικά σε θέματα ιλίγγων. 

Το Brainvit της HealthAid είναι απαραίτητο για ενεργούς ενήλικες και μεσήλικες που χρειάζονται σε καθημερινή βάση πνευματική διαύγεια, αυτοσυγκέντρωση και υποστήριξη των γνωσιακών λειτουργιών που ελλατούνται. Ιδανικό για όσους βρίσκονται στο στάδιο αρχής γεροντικής άνοιας και Αλτσχάιμερ. Χρήσιμο εργαλείο για μαθητές και σπουδαστές, πριν και κατά την περίοδο εξετάσεων, που απαιτείται το μέγιστο της απόδοσής τους.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
00308
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών, 2 ταμπλέτες την ημέρα μετά το φαγητό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος