×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ophthalmogen Eye x 10 Self-Warming Eye Masks

Αυτοθερμαινόμενες Κομπρέσες Ματιών. Για την ανακούφιση των ματιών από τα οφθαλμικά συμπτώματα που προξενούνται από τα βλέφαρα.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
25,00 € 20,90 €
Κερδίζετε 4.1€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
820739
Μάρκα:
Περιγραφή

Οι Ophthalmogen EYE10 είναι οι πρωτοποριακές αυτό-θερμαινόμενες κομπρέσες ματιών μιας χρήσης που συμβάλουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας, πρησμένων
& κουρασμένων ματιών.

Οι αυτοθερμαινόμενες κομπρέσες, παρέχουν στα βλέφαρα σταθερή, συνεχόμενη θερμότητα 40 C για 20’, με αποτέλεσμα την αισθητή ανακούφιση και ξεκούραση των ματιών.             

Τα μάτια καθημερινά καταπονούνται από την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, μακιγιάζ, φακών επαφής και κάποιων φαρμακευτικών θεραπειών (όπως τα αντιγλαυκωματικά κολλύρια) με αποτέλεσμα την εμφάνιση συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας, μειβομϊανίτιδας και ξηροφθαλμίας, όπως πρησμένα βλέφαρα, οφθαλμική κούραση, μπλοκαρισμένοι μεϊβομιανοί αδένες, αίσθηση ξένου σώματος, ερεθισμένα μάτια, δυσανεξία
φακών επαφής και θολή όραση.

Η συστηματική θερμική θεραπεία των βλεφάρων συμβάλει σημαντικά στην ξεκούραση των ματιών, την σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ και την βελτίωση της ποιότητας της όρασης.

Βασικό όφελος της χρήσης του Ophthalmogen EYE10 στα βλέφαρα είναι η επίτευξη της διάνοιξης των πιθανά μπλοκαρισμένων μεϊβομιανών αδένων και η αύξηση της ροής λιπιδίων από τα βλέφαρα στους οφθαλμούς, αποτελέσματα τα οποία θα φέρουν μακροχρόνια οφθαλμική ανακούφιση και άνεση στα μάτια. 

Οι OPHTHALMOGEN EYE10 προσφέρουν:

  • Αποσυμφόρηση των βλεφάρων
  • Αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών
  • Ταχεία και μακροχρόνια ανακούφιση από την βλεφαρίτιδα και την ξηροφθαλμία
  • Βελτιωμένη άνεση για παρατεταμένη χρήση των φακών επαφής
  • Βελτιστοποίηση της ποιότητας της όρασης μέσω της σταθεροποίησης του δακρυικού φιλμ
  • Υψηλά επίπεδα συμμόρφωσης και ευχαρίστησης του/της ασθενή στην θεραπεία

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Οι 40C αυτοθερμαινόμενες κομπρέσες Ophthalmogen EYE10 είναι η εξέλιξη της παραδοσιακής κομπρέσας. Συμβάλουν στην διάνοιξη των μπλοκαρισμένων μεϊβομιανών αδένων, στην βελτίωση της λειτουργικής τους κατάστασης, στην αύξηση της ροής λιπιδίων από τα βλέφαρα στους οφθαλμούς, στην σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ και την επιβράδυνση της εξάτμισης των δακρύων. Το πλήρες πρωτόκολλο θεραπείας των βλεφάρων σε περιπτώσεις βλεφαρίτιδας και ξηροφθαλμίας με έντονη συμπτωματολογία περιλαμβάνει την 40C θερμική θεραπεία των βλεφάρων με κομπρέσες Ophthalmogen EYE10 (Βήμα 1ο), τον καθαρισμό με Naviblef και το μασάζ των βλεφάρων με το Ophthalmogen Gel (Βήμα 2ο).

ΟΦΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ

Η καθημερινή υγιεινή των βλεφάρων με τις πρωτοποριακές 40C αυτοθερμαινόμενες κομπρέσες Ophthalmogen EYE10, συμβάλει στην αποσυμφόρηση των βλεφάρων και την βελτίωση της ποιότητας του δακρυικού φιλμ, που σημαίνει μια καλύτερη ποιότητα όρασης και ποιότητα ζωής. Τα υψηλά επίπεδα συμμόρφωσης και ευχαρίστησης που επιτυγχάνονται με την Ophthalmogen 40C θερμική θεραπεία λόγω της ευκολίας, ταχύτητας και άνεσης, την καθιστούν την καλύτερη λύση για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από συμπτώματα βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας και ο χρόνος τους είναι περιορισμένος.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
820739
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1-2 φορές καθημερινά πρωί/βράδυ έως 3 μήνες

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος