×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Longlife Magnesium K x 60 Caps

Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και κιτρικού καλίου
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
18,14 € 12,76 €
Κερδίζετε 5.38€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
43791
Μάρκα:
Περιγραφή

Ενδείκνυται για τη μείωση της κόπωσης, της εξάντλησης και ως ανοσοενισχυτικό για τη συστολή των μυών, τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, την καρδιαγγειακή προστασία, το νευρικό σύστημα και την προστασία των οστών.Το μαγνήσιο και το κάλιο είναι κρίσιμα μακροθρεπτικά συστατικά για βιολογικές δραστηριότητες, όπως οι μεταβολικές διεργασίες, η κυτταρική ομοιοστασία, η συστολή των μυών και η νευροδιαβίβαση.Αυτά τα ορυκτά έχουν ουσιαστικές μεταβολικές σχέσεις. Η ανεπάρκεια του μαγνησίου και του καλίου συχνά συνυπάρχουν: η ανεπάρκεια μαγνησίου επιδεινώνει την κατάσταση του καλίου. Ως εκ τούτου, τα χαμηλά επίπεδα μαγνησίου οδηγούν σε χαμηλά επίπεδα καλίου (αυξάνουν την απέκκριση).Το μαγνήσιο και το κάλιο είναι ένα χρήσιμα ανοσοενισχυτικά σε περίπτωση απώλειας υγρών, όπως στην περίπτωση έντονης εφίδρωσης, βαριάς διούρησης ή διάρροιας. Επιπλέον, τα κιτρικά άλατα μειώνουν το υπερβολικό όξινο φορτίο που προκύπτει από μη ισορροπημένες δίαιτες.

Ενεργά Συστατικά

Μαγνήσιο:μαζί με ασβέστιο, είναι το πιο άφθονο μακροθρεπτικό στο σώμα μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή βελτιστοποιεί τη λειτουργία περισσότερων από 600 ενζύμων που ευθύνονται για έναν εξίσου μεγάλο αριθμό ζωτικών λειτουργιών, ειδικά στον εγκέφαλο και στους μυς.

Κάλιο:ορυκτό παρόν σε μεγάλες ποσότητες στο ανθρώπινο σώμα (περίπου 180 γραμμάρια στον ενήλικα), συμμετέχει στη μετάδοση νευρικών παρορμητικών, σε μυοσκελετικά και, ιδιαίτερα, στην καρδιακή συστολή, στην παραγωγή ενέργειας, στη σύνθεση νουκλεϊνικών οξέων, στο μεταβολισμό της γλυκόζης και την ισορροπία μεταξύ του οξέος και της βάσης.

Επιπλέον
Το μαγνήσιο K είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο και κάλιο με τη μορφή κιτρικών. Η χηλική δράση των κιτρικών αλάτων, τα οποία δρουν ως ορυκτά, συμβάλλει στην αύξηση της εντερικής απορρόφησης του μαγνησίου και του καλίου.

KosherΠαράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τους Εβραϊκούς Διαιτητικούς Νόμους της Κοσέρ.

HALAL LOGO H?ala?l πιστοποιημένο προϊόν, σύμφωνα με τον ισλαμικό κανόνα και το δόγμα.

Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Υποστηρίζει τη συστολή των μυών
  • Καρδιαγγειακή προστασία
  • Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
  • Μειώνει την κόπωση και την κούραση
  • Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
  • Υγεία των οστών


Το μαγνήσιο και το κάλιο είναι βασικοί ηλεκτρολύτες για την καρδιαγγειακή υγεία. Η επαρκής λήψη διατροφής συνδέεται με τη μείωση της υπέρτασης, του εγκεφαλικού επεισοδίου, των αρρυθμιών και της στεφανιαίας νόσου.

Και τα δύο εμπλέκονται στη σκελετική, ομαλή και καρδιακή μυϊκή συστολή και χαλάρωση.

Το μαγνήσιο, γνωστό ως “ορυκτό κατά του στρες”, απαιτείται για τον κυτταρικό μεταβολισμό (γλυκόλυση, λιπιδικό και πρωτεϊνικό μεταβολισμό). Ρυθμίζει τη σταθερότητα της μεμβράνης και τις νευρομυϊκές, καρδιαγγειακές και ανοσοποιητικές λειτουργίες.

Το κάλιο ευνοεί την οξυγόνωση του εγκεφάλου, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και την ισορροπία υγρών, ευνοεί την εξάλειψη των τοξινών και τον σχηματισμό ενεργειακών αποθεμάτων, εκτελώντας μια αποκαταστατική δράση στο σώμα.

Το μαγνήσιο και το κάλιο μπορούν να εμπλέκονται στην πρόληψη της ασβεστίωσης και της λιθίασης του ουρικού οξέος.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
43791
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα με νερό κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
Συστατικά
Συστατικά: κιτρικό μαγνήσιο (588 mg / cps), κιτρικό κάλιο (429 mg / cps), αντιπηκτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου). Κάψουλα ζελατίνης.
Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs
-6,67%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813550
37,76 € 40,46 €
Nature's Plus Dyno-Mins Magnesium: Μαγνήσιο με μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότηταNature's Plus Sustained Release Mega-Stress: Φόρμουλα για το άγχος και τη νευρική υπερδιέγερση
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος