×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lamberts L-Ornithine 500 mg X 60 Tabs

Διατροφικό συμπλήρωμα κατάλληλο για αποτοξίνωση, γονιμότητα, μυϊκό τόνο και καρδιαγγειακή υγεία.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
39,36 € 27,98 €
Κερδίζετε 11.38€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
10936
Μάρκα:
Περιγραφή

ΓονιμότηταΠολυάριθμες μελέτες αναφέρουν τη χρήση συμπληρωμάτων αργινίνης για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας. Η L-αργινίνη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας βελτιώνοντας την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος (2).Επούλωση ΠληγώνΗ επούλωση των πληγών μπορεί να επιταχυνθεί με τη χρήση συμπληρωμάτων L-αργινίνης και/ή L-ορνιθίνης (3,4). Φαίνεται ότι τα δύο αυτά αμινοξέα διεγείρουν το σχηματισμό κολλαγόνου (συνδετικός ιστός του δέρματος).Μυϊκός ΤόνοςΔεν έχει αποδειχθεί η θεωρία ότι τα δια του στόματος χορηγούμενα συμπληρώματα L-αργινίνης και L-ορνιθίνης μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους, μέσω της καύσης των λιπών και της διέγερσης της δημιουργίας των μυών (2). Για οποιοδήποτε αποτέλεσμα σ’ αυτόν τον τομέα, απαιτούνται υψηλά επίπεδα L-αργινίνης και L-ορνιθίνης ενδοφλεβίως.Καρδιαγγειακή YγείαΗ L-αργινίνη βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του νιτρικού οξειδίου (ισχυρός αγγειοδιαστολέας) και ως εκ τούτου παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία της καρδιάς και την κυκλοφορία.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
10936
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 με 3 κάψουλες την μέρα, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 3 λεπτά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Συστατικά
Κάθε κάψουλα αποδίδει: L-Ornithine HCI 500mg Επικαλυμμένη με: Capsule shell (Hydroxypropyl Methylcellulose), Cellulose, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος