×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Akmed Glycolic Cream 30 ml

Βοηθά σημαντικά στην απαλοιφή ατελειών από ακμή, στην απομάκρυνση και ρύθμιση του σμήγματος δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
21,10 € 15,75 €
Κερδίζετε 5.35€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
63100
Μάρκα:
Περιγραφή

Το AKmed GLYCOLIC cream με κύριο συστατικό στη σύνθεσή του, το γλυκολικό οξύ, έχει αποτελεσματική κερατολυτική δράση και λειτουργία peeling, βοηθά σημαντικά στην απαλοιφή ατελειών από ακμή, στην απομάκρυνση και ρύθμιση του σμήγματος δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. Επιπλέον έχει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για λιπαρό, ακνεικό πρόσωπο καθώς και για πρόσωπο ταλαιπωρημένο λόγω ηλικίας ή περιβαλλοντικών παραγόντων.Το AKmed GLYCOLIC cream με 10% γλυκολικό οξύ στη σύνθεσή του, έχει αποτελεσματική κερατολυτική δράση και λειτουργία peeling, βοηθά σημαντικά στην απαλοιφή ατελειών από ακμή, στην απομάκρυνση και ρύθμιση του σμήγματος δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. Επιπλέον έχει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για λιπαρό, ακνεικό πρόσωπο καθώς και για πρόσωπο ταλαιπωρημένο λόγω ηλικίας ή περιβαλλοντικών παραγόντων.ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ακμή Λιπαρό πρόσωπο Πρόσωπο ταλαιπωρημένο λόγω ηλικίας (γήρανση) Πρόσωπο ταλαιπωρημένο από περιβαλλοντικούς παράγοντες

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
63100
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε μέχρι να απορροφηθεί σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο. Χρησιμοποιείστε το τις βραδινές ώρες και για τουλάχιστον 2 ημέρες, διακόψτε για μία εβδομάδα και επαναλάβετε ένα νέο κύκλο, ή ακολουθείστε τη συμβουλή του γιατρού σας. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια, βλεννογόνους και ανοιχτές πληγές.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος