×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Neostrata Enlighten Brightening Eye Cream 15gr

Κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους & δυσχρωμίες.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
60,00 € 53,40 €
Κερδίζετε 6.6€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
813826
Μάρκα:
Περιγραφή

Μια ισχυρή κρέμα ματιών που τονώνει τη λάμψη που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και να φωτίζει και να συσφίγγει την όψη των κουρασμένων ματιών για λεία, λαμπερή εμφάνιση.

Πείτε αντίο στα κουρασμένα μάτια με αυτό το ελαττωματικό μαύρου κύκλου. Αυτή η λαμπερή κρέμα ματιών συνδυάζει 5 ισχυρά συστατικά σε 1 εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα.

Ένα σύμπλεγμα πολλαπλών δράσεων αντιοξειδωτικών, πεπτιδίων, εκχυλισμάτων φυκιών και βιταμινών C & E: στοχεύει σε πολλούς παράγοντες που συμβάλλουν στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

5% PHAs:(Μίγμα Γλυκονολακτόνης & Λακτοβιονικού Οξέος): στοχεύει στη φυσική ενυδατική μήτρα του δέρματος για να βοηθήσει στην απορρόφηση και τη φωτεινότητα της όψης του σκούρου δέρματος κάτω από τα μάτια.

Αναζητάτε μια λύση για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και των κουρασμένων ματιών; Η Brightening Eye Cream είναι το προϊόν για εσάς. 

Η ανατριχιαστική υφή κάτω από τα μάτια και οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι δύσκολο να βελτιωθούν, αλλά αυτή η ισχυρή κρέμα ματιών είναι μια ισχυρή λύση για να αναζωογονήσει ορατά την περιοχή των ματιών.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
813826
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Απλώστε απαλά στην περιοχή των ματιών δύο φορές την ημέρα.
Συστατικά
Aqua/Water/Eau, Octyldodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Gluconolactone, Lactobionic Acid, Propylene Glycol Hydroxystearate, Stearyl Alcohol, Arginine, PEG-40 Stearate, Cetyl Alcoolin Astractaf, Extractaf, Cetyl Alcohole Εκχύλισμα φρούτου (αγγούρι), εκχύλισμα Asparagopsis Armata, Τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό, οξικό τοκοφερύλιο, τετραπεπτίδιο παλμιτοϋλίου-7, Ceteth-20, σορβιτόλη, παλμιτοϋλ τριπεπτίδιο-1, πανθενόλη, υαλουρονικό νάτριο, PEG-75 Nylon-12, Steareth-20, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Bisulfite, BHT, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Yellow 5 (CI 19140).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος