×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Frezyderm Active Sun Screen Body Foundation Spf 30 75 ml

Ενεργό αντηλιακό make-up σώματος που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες και μειώνει την εμφάνισή τους.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
28,84 € 17,91 €
Κερδίζετε 10.93€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
24638
Μάρκα:
Περιγραφή

Ενεργό αντηλιακό make-up σώματος που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες και μειώνει την εμφάνισή τους. Η καινοτόμος 3in1 σύνθεσή του παρέχει στο δέρμα 3πλή φροντίδα:1) υψηλή ηλιοπροστασία2) ενυδάτωση μακράς δράσης3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανσηΕπιπλέον, η τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής Color Adapt Pigments που διαθέτει, εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο.Τέλος, η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστο­κύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
24638
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως πέλματα και πίσω από τα γόνατα. Εφαρμόζουμε αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Για το πρόσωπο ενός ενήλικα απαιτείται ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 2 - 3 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Αποφεύγουμε την επαφή με υφάσματα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος