×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Neostrata Resurface 15AHA Lotion Plus 200ml

Για τους έμπειρους χρήστες AHA με τραχύ φωτογηρασμένο δέρμα ή με Θυλακική Υπερκεράτωση
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
54,40 € 45,93 €
Κερδίζετε 8.47€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
803007
Μάρκα:
Περιγραφή

Λεπτόρρευστο αντιγηραντικό προϊόν υψηλής δράσης με Glycolic Acid, σχεδιασμένο για τους έμπειρους χρήστες Alpha Hydroxy Acids (AHAs) που προτιμούν συνθέσεις με ελαφριά υφή για τη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης. Με υψηλές απολεπιστικές ιδιότητες, συνιστάται για την αντιμετώπιση του άγριου δέρματος που συνδέεται με τη φωτογήρανση, την ξηρότητα ή του δέρματος με ''λέπια''.

Κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Με τη συστηματική χρήση θα βελτιώσει ορατά την υφή, τη διαύγεια και τη λάμψη του δέρματος. Η συγκέντρωση AHAs στη σύνθεσή τoυ είναι 15%.

  • Συνιστάται για δέρματα που δεν έχουν ευαισθησία στο Glycolic Acid.
  • Κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο - σώμα.
  • Χωρίς άρωμα.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
803007
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε σε πρόσωπο, χέρια ή/και το σώμα μια φορά την ημέρα για δύο εβδομάδες και δύο φορές την ημέρα στη συνέχεια, ανάλογα με την ανεκτικότητα του δέρματος. Απλώστε απαλά έως ότου απορροφηθεί τελείως η λοσιόν. Συνιστάται η καθημερινή χρήση αντηλιακού ή η αποφυγή της ηλιακής ακτινοβολίας, κατά τη διάρκεια της χρήσης αυτού του προϊόντος με Alpha Hydroxy Acid (AHA) και για μία εβδομάδα μετά τη χρήση του, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα φωτοευαισθησίας/εγκαύματος.
Συστατικά
Water (Aqua), Glycolic Acid, Propylene Glycol, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-40 Stearate, lsopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Cholesterol, Stearamidopropy Dimethylamine, lsostearic Acid, Dimethicone, Petrolatum, Tetrasodium EDTA.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος