×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Belvita Alkaderma Body 150ml

Κρέμα με φυσικά συστατικά για την καθημερινή περιποίηση, προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
14,20 € 10,89 €
Κερδίζετε 3.31€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
805153
Μάρκα:
Περιγραφή


Η Alkaderma Body είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας.

Χάρη στο ενυδατικό σύμπλεγμα φυτικών ιχνοστοιχείων και την ευεργετική επίδραση του ελαιώδους εκχυλίσματος της Alkanna tinctoria χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και φυσική προστασία.

Είναι ενισχυμένη με πολύτιμα φυτικά έλαια βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, E, κολλαγόνο, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά στοιχεία, που εγγυώνται προστασία και αναζωογόνηση, χαρίζοντας μεταξένια επιδερμίδα, χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας.

Αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα, χαρίζει νεανική όψη, φρεσκάδα, λάμψη, απαλότητα και βελούδινη αίσθηση.

Η ALKADERMA BODY έχει ενυδατικές, κυτταροπροστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και η συστηματική χρήση της:

  1. Απαλύνει σημεία φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος (ρυτίδες, μαύρα στίγματα, θαμπάδα), αλλά και ουλών, τραυματισμών.
  2. Χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των συστατικών της, τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα διεγείρονται και το δέρμα προστατεύεται από την περιβαλλοντική μόλυνση, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και την επιβλαβή επίδραση του στρες.
  3. Η σύνθεσή της συντελεί στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθά στην επιθηλιοποίηση της επιδερμίδας απαλύνει τις ραγάδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  4. Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιώδους εκχυλίσματος της Alkanna tinctoria λειτουργούν ως ισχυρός αναπλαστικός παράγοντας που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος και αποκαθιστά γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά της σφριγηλής νεανικής επιδερμίδας σε όψη και υφή.
  5. Η αντι-φλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση των συστατικών της λειτουργεί ως «ασπίδα προστασίας» στην καθημερινή έκθεση του δέρματος σε καταστάσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα (ερεθισμοί από την έκθεση στον ήλιο μικροτραυματισμοί, ξηρότητα κλπ).

Δραστικά συστατικά:

  • Alkanna tinctoria olive oil extract:το εκχύλισμα της Alkanna tinctoria περιέχει ισοεξενυλοναφθαζαρίνες (αλκαννίνη, σικονίνη) και έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Στην Κοσμετολογία, η χρήση του ελαιώδους εκχυλίσματος έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Αναγεννά, αναπλάθει, διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

  • Aloe Vera Gel:η πληθώρα των ευεργετικών του ιδιοτήτων δικαιώνουν την ευρύτατη χρήση της σε προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος.

Περιέχει πάνω από 75 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ουσίες (β-καροτίνης και της βιταμίνης C και Ε) που βελτιώνουν τη φυσική σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος.

  • Έλαιο Αβοκάντο:περιέχει βιταμίνες Α, D, Ε, λιπαρά οξέα και κολλαγόνο.

Αυξάνει την επιδερμική ελαστικότητα, ενώ ενυδατώνει σε βάθος και απαλύνει το ξηρό και σπασμένο δέρμα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βοηθάει την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει την κυτταρική γήρανση, ενεργοποιώντας την αναπαραγωγή του κολλαγόνου καθώς και στην αντιστάθμιση των επιπτώσεων που έχει η μακρόχρονη έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο.

  • Χαμομηλέλαιο:η ιδιότητά του ως αντιβακτηριακό, είναι εκείνη που δίνει στο χαμομηλέλαιο μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα φυτικά έλαια.

Έχει θετική επίδραση στην ευερέθιστη και πάρα πολύ ξηρή επιδερμίδα (dehydrated). Χαλαρώνει το σώμα και αντιμετωπίζει το "σφίξιμο" των μυών που αποτελεί αποτέλεσμα του καθημερινού stress. Αποτελεί πολύτιμο συστατικό για πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας.

  • Έλαιο Jojoba:χρησιμοποιείται ευρέως για τη φροντίδα του δέρματος καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα που θρέφουν και τονώνουν την επιδερμίδα διατηρώντας την υγρασία και την ελαστικότητά της.
  • Κερί μέλισσας:έχει μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες, ενώ είναι ιδανικό για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δημιουργεί μια μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, διατηρώντας την φυσική της υγρασία και επιτρέποντας ταυτόχρονα το δέρμα να αναπνέει. Έχει την ιδιότητα να φυλακίζει την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας στην ανάπλαση των κυττάρων και διατηρώντας την απαλή και ελαστική.

  • Αμυγδαλέλαιο:είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2, Β6, Ε), ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα που θρέφουν και περιποιούνται την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και απαλή.

Βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας της επιδερμίδας προστατεύοντάς την από την ξηρότητα.

  • Βούτυρο Καριτέ: εμπλουτισμένο με ελαϊκό οξύ, βιταμίνες Ε και Α και κατεχίνες θεωρείται από τα πλέον απαραίτητα συστατικά για την ενυδάτωση, την αναδόμηση και την ελαστικότητα του δέρματος.

Δερματολογικά ελεγμένη.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
805153
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες

Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Απορροφάται γρήγορα.

Συστατικά

Alkanna tinctoria
Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τραυματικών λύσεων της συνέχειας του δέρματος, όπως χρόνια έλκη διαφόρων αιτιολογιών (φλεβική στάση, έλκη κατακλίσεων), εγκαύματα, ψωρίαση κι άλλες πληγές του δέρματος.

Calendula officinalis
Έχει αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη μείωση του πόνου. Είναι ευεργετική για τα τραύματα που επουλώνονται αργά, για δερματικά και κιρσώδη έλκη, ενώ οι πηκτίνες της την καθιστούν ενυδατικό παράγοντα. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των πληγών και των δερματικών ερεθισμών, των εγκαυμάτων και των εκζεμάτων.

Μαστίχα Χίου
Έχει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, συμβάλει στην επούλωση τραυμάτων και στην ανάπλαση της επιδερμίδας.
Ελαιόλαδο
Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως  βιταμίνη E και πολυφαινόλες που προστατεύουν το δέρμα από πρόωρη γήρανση και περιέχει τα  ευεργετικά για το δέρμα κάλιο και νάτριο.

Έλαιο jojoba
Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, καταπολεμά βακτηριακές και μυκητιακές λοιμώξεις του δέρματος.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος