×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Now Foods Quercetin With Bromelain x 120 Vcaps

Συμπλήρωμα Κερσετίνης, για Δυνατό Ανοσοποιητικό Σύστημα, Μείωση της Αρτηριακής Πίεσης & Καλή Νεφρική Λειτουργία.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
100,19 € 46,76 €
Κερδίζετε 53.43€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
801879
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Κερσετίνη είναι ένα από τα φυσικά βιοφλαβονοϊδή, η οποία βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο κόκκινο κρασί, στα μήλα, στα κρεμμύδια, και στο πράσινο τσάι. Οι ιδιότητες της, την καθιστούν ένα τέλειο φυσικό αντιφλεγμονώδες που αναστέλλει τη δημιουργία μωλώπων. Η Κερσετίνη διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, και όπως κι άλλα βιοφλαβονοϊδή, έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες .

Αυτά τα προτερήματα συμβάλλουν στην ικανότητα της Κερσετίνης, να υποστηρίζει τα υγιή επίπεδα ισταμίνης και να εξισορροπεί τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Επιπλέον, κλινικές μελέτες έχουν δείξει, ότι η Κερσετίνη μπορεί να στηρίζει την υγεία του προστάτη .

Η Κερσετίνη έχει επιδείξει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, λόγω της άμεσης αναστολής αρκετών αρχικών διαδικασιών της φλεγμονής. Για παράδειγμα, αναστέλλει τόσο την παραγωγή, όσο και την απελευθέρωση της ισταμίνης και άλλων αλλεργικών/φλεγμονωδών μεσολαβητών .

Η Κερσετίνη μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση ή στην πρόληψη του καρκίνου, στην προστατίτιδα, τις καρδιακές παθήσεις, τον καταρράκτη, τις αλλεργίες/φλεγμονές, και τις αναπνευστικές παθήσεις όπως τη βρογχίτιδα και το άσθμα .

Η NOW Quercetin περιέχει 500 mg Quercetin (από quercetin dihydrate) και συνιστάται σε συνδυασμό με NOW Βromelain και Vitamin C για καλύτερα αποτελέσματα .

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
801879
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Πάρτε 2 κάψουλες 20 λεπτά πριν από τα γεύματα, δύο φορές την ημέρα. Τα άτομα με ευαίσθητα στομάχια μπορεί να προτιμούν να παίρνουν κάψουλες με τροφή.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος