×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Genecom Terra Echinacea 20 Αναβράζοντα Δισκία Με Γεύση Πορτοκάλι

Συμπλήρωμα διατροφής με Εχινάκεια, Βιταμίνη C και Ψευδάργυρο.Γεύση πορτοκάλι και γλυκαντικές ουσίες.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
9,88 € 8,34 €
Κερδίζετε 1.54€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
813139
Μάρκα:
Περιγραφή

Περιέχει βιταμίνη C και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
813139
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Συνιστώμενη ημερήσια για κατανάλωση δόση: Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα διαλυόμενο σε ένα ποτήρι νερό.

Προειδοποιήσεις: Να μη λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα και από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Tο προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας. Κλείνετε καλά το πλαστικό σωληνάριο μετά το άνοιγμα του. Το προϊόν διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό και πίνεται εύκολα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Να αποφεύγεται η χρήση του πάνω από 2 εβδομάδες.
Συστατικά
Συστατικά: Ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ, ανθρακικό νάτριο), L-ασκορβικό οξύ, Διογκωτικός παράγοντας (σορβιτόλη), Εκχύλισμα ρίζας Εχινάκειας (Echinacea purpurea L. Moench) 10:1, Βελτιωτικά γεύσης, Αντισυσσωματωτικό (πολυαιθυλενογλυκόλη, πολυβινυλοπυρρολιδόνη), Κιτρικός ψευδάργυρος, Γλυκαντικές ουσίες (κυκλαμικό νάτριο, σακχαρίνη), Χρωστική ουσία (ριβοφλαβίνη), Σκόνη από συμπυκνωμένο χυμό παντζάρι.
ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ - ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ
Περιέχει πολυόλες: η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος