×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

GENECOM

GENECOM

Η GENECOM είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 με έδρα τη Θεσσαλονίκη , έχοντας ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στο χώρο της υγείας.

Στελεχώνεται από εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζει να ενημερώνει τους πελάτες της εταιρείας για τη σωστή επιλογή των προϊόντων.

Από το 2016 δραστηριοποιείται και στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής με την επωνυμία TERRA BY GENECOM και σε διάστημα μόλις τεσσάρων ετών έχει εμπλουτίσει τη γκάμα της με πάνω από 20 προϊόντα τα οποία εξακολουθεί να εμπλουτίζει .

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά μονάδες παραγωγής που έχουν πιστοποιηθεί με Σύστημα Ορθών Πρακτικών Παρασκευής διασφαλίζοντας τις πιο αξιόπιστες συνθήκες παραγωγής με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων σε συνδυασμό με την βάσει επιστημονικών μελετών αποτελεσματικότητα τους ικανοποιούσε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, ενισχύοντας τη συνεχή ανοδική πορεία.

Η διαρκής αναζήτησή νέων προϊόντων για τη κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου ανεξάρτητου ηλικίας, φύλου και ιδιότητας είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας.

Μέριμνα και γνώμονας μας είναι πάντα ο άνθρωπος.

ΠερισσότεραShow less
Genecom Terra B Complex x 30 Tabls Genecom Terra B Complex x 30 Tabls
-28,9%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 40102
9,94 € 13,97 €
Συμπλήρωμα διατροφής με όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και τις μη βασικές χολίνη, βιοτίνη, παρά-αμινό-βενζοϊκό οξύ.
Άμεσα διαθέσιμο

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος