×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Now Foods Cascara Sagrada 450 mg X 100 Caps

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
25,71 € 12,00 €
Κερδίζετε 13.71€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
05293
Μάρκα:
Περιγραφή
Η Cascara Sagrada:

  • χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους αυτόχθονες κατοίκους της Βορείου Αμερικής και λαμβάνεται από το φλοιό ενός γηγενούς δέντρο που στα ισπανικά σημαίνει «ιερός φλοιός». Η σκόνη που δημιουργεί ο συγκεκριμένος φλοιός θεωρείται ότι ενισχύει τα τοιχώματα του παχέος εντέρου.
  • αποτελείται από ενώσεις που ονομάζονται αρθροκινόνες, η δράση των οποίων είναι καθαρτική, καθώς προκαλούν περισταλτισμό, δηλαδή, συσπάσεις στα έντερα και ιδίως στο παχύ έντερο. Αυτές οι συσπάσεις ενεργοποιούν τη λειτουργία των εντέρων. Περιέχει, επίσης, emodin και aloe eomin, συστατικά που καλύπτουν και ενισχύουν τα τοιχώματα του πεπτικού συστήματος.
  • αποτελείται, επίσης, και από άλλα ενεργά συστατικά, όπως οι υδροξυ-ανθρακινόνες γλυκοσίδες που ονομάζονται κασκαροσίδες(περίπου το 70% του συνόλου τους αποτελείται από Α, Β, C και D και άλλες γλυκοσίδες σε μικρότερες συγκεντρώσεις) με καθαρτική δράση. Ορισμένα άλλα σημαντικά συστατικά είναι οι ρητίνες, οι τανίνες και τα λιπίδια, τα οποία συνθέτουν την πλειονότητα των άλλων συστατικών του φλοιού.
  • θεωρείται ότι βελτιώνει τον τόνο των μυών των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου, διεγείρει την έκκριση μετάλλων και απελευθερώνει υγρά λιπαντικά στο παχύ έντερο. Αυτά τα υγρά καταπραΰνουν και ενισχύουν τα τοιχώματα του εντέρου.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
05293
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
2 κάψουλες 1-2 φορές καθημερινά, με νερό ή χυμό με άδειο στομάχι.
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος