×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

DERMOXEN

DERMOXEN

Ο ειδικός στην προσωπική υγιεινή της γυναίκας

Η σειρά Dermoxen βασίζεται στη φυσική ευεξία, την ασφάλεια, την απαλότητα και την καινοτομία, που αποτυπώνονται σε μια σειρά προϊόντων, με σκοπό να ικανοποιήσουν την ανάγκη για την προστασία των γυναικών όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο. 

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι τα πάντα αλλάζουν συνεχώς, πρώτα απ' όλα, μέσα στο δικό της κόσμο.

 Γι' αυτό, είναι απαραίτητο να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι τη φροντίδα του εαυτού μας, ξεκινώντας από τα πιο οικεία μέρη του σώματός μας.

Η Dermoxen είναι μια σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για την καθημερινή προσωπική υγιεινή και για όλες τις γυναίκες από την παιδική ηλικία στη γόνιμη, μέχρι την εμμηνόπαυση. 

Σέβεται το φυσιολογικό pH της ευαίσθητης περιοχής, χάρη στα καινοτόμα σκευάσματα, και είναι απολύτως ασφαλής ακόμα και για το πιο ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργίες δέρμα.

Έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη και την καταπολέμηση των πόνων, που συνδέονται με τη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή, χάρη στην επιλογή των καινοτόμων πρώτων υλών φυσικής προέλευσης, που επιλέγονται από την αρχή, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμβατότητα με το δέρμα, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα στις διάφορες φάσεις της ζωής της γυναίκας.

ΠερισσότεραShow less

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος