×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

DARPHIN

DARPHIN

Η Darphin είναι μια εταιρεία προϊόντων ομορφιάς, με έδρα το Παρίσι, που προσφέρει στην απαιτητική σύγχρονη γυναίκα την απόλαυση της τέλειας περιποίησης. Στην Darphin, συνδυάζουμε τα εκλεκτότερα βοτανικά συστατικά, πρωτοποριακές τεχνολογίες, επαγγελματική αρτιότητα και εξειδικευμένες, αισθητηριακές τεχνικές. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τα προϊόντα περιποίησης της Darphin, τόσο περισσότερο θα εκτιμάτε τον μοναδικό αισθησιασμό τους και τα εξαιρετικά αποτελέσματα - τη λάμψη της υγείας που δίνουν στην επιδερμίδα σας και το ξύπνημα των αισθήσεων μέσω των αριστοτεχνικών μας συνθέσεων.

Το 1958, η βιομηχανία καλλυντικών ήταν στα σπάργανα και το Παρίσι ήταν το επίκεντρο της δημιουργικής δραστηριότητας. Εκείνη τη χρονιά, ο Pierre Darphin, ένας κινησιοθεραπευτής από το Παρίσι, δημιούργησε το Ινστιτούτο Darphin και μια σειρά εξαίσιων, μοναδικών προϊόντων περιποιήσης. Ποιος ήταν, λοιπόν, αυτός ο άντρας που είχε μέσα του τέτοιο πάθος για την τελειότητα;
“Ο Pierre δεν ήταν εύκολος άνθρωπος", έλεγε συχνά η κυρία Darphin. "Απαιτούσε πάντα το καλύτερο - από όλους. Και σε όλα".

Οι ισχυρές απόψεις του, τα υψηλά του στάνταρ και η ακλόνητη επιμονή του στην πλέον ευσυνείδητη φροντίδα επέβαλλαν συνεχώς καινούρια στάνταρ για την περιποίηση ομορφιάς και για την εξυπηρέτηση. Και δημιουργούσε επίσης τις πιο εκπληκτικές συνθέσεις.

Όταν άνοιξε το πρώτο του “Institut de Beauté” στο Παρίσι, έφερε επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς με τις αποκλειστικές του τεχνικές περιποίησης του δέρματος, τη μοναδική εμπειρία που πρόσφερε και την εξατομικευμένη προσέγγισή του στην ανάλυση δέρματος και στα πρωτόκολλα περιποίησης. Την ίδια χρονιά δημιούργησε και τους πρώτους ορούς περιποίησης (serum).

Ήταν επίσης από τους πρώτους που ενδιαφέρθηκαν για την ομορφιά ολόκληρου του σώματος. Το ινστιτούτο του συγκέντρωσε αισθητικούς/κοσμητολόγους, θεραπευτές μασέρ, μανικιουρίστες και άλλους, με σκοπό να προσφέρει στις πελάτισσές του τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης.

Περισσότερα από πενήντα χρόνια αργότερα, η ασυμβίβαστη τελειομανία του Pierre Darphin, η απαιτητικότητα στις επιλογές του και το πάθος του για τη λεπτομέρεια ξαναζωντανεύουν μέσα σε κάθε έλαιο, ορό περιποίησης και κρέμα Darphin.

ΠερισσότεραShow less

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος