×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BAUSCH AND LOMB

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
-
Μάρκα
Κατηγορίες

BAUSCH AND LOMB

Η Bausch + Lomb, μια από τις παλαιότερες εταιρείες που συνεχίζει να λειτουργεί στις ΗΠΑ σήμερα, έχει τις ρίζες της στο 1853, όταν ο John Jacob Bausch, ένας Γερμανός μετανάστης, έστησε ένα μικρό μαγαζάκι με οπτικά προϊόντα στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης.

Όταν χρειάστηκε περισσότερα χρήματα για την διατήρηση της επιχείρησής του, ο Bausch δανείστηκε 60 δολάρια από τον καλό του φίλο, τον Henry Lomb. Ο Bausch υποσχέθηκε ότι εάν εξελιχθεί η επιχείρηση, θα έκανε τον Lomb ισότιμο συνεταίρο.

Η επιχείρηση όντως μεγάλωσε και δημιουργήθηκε μια εταιρική σχέση.

Τα πρώτα χρόνια, η Bausch + Lomb κατασκεύαζε επαναστατικούς σκελετούς γυαλιών από καουτσούκ, καθώς και ένα πλήθος οπτικών προϊόντων που απαιτούσαν έναν υψηλό βαθμό κατασκευαστικής ακρίβειας.

Μέχρι το 1903, η εταιρεία είχε εκδώσει ευρεσιτεχνίες για μικροσκόπια, κιάλια, ακόμη και ένα διάφραγμα φωτογραφικής μηχανής, το οποίο βασιζόταν στην αντίδραση του ματιού στο φως...

Μια Ιστορία Καινοτομιών 

Την δεκαετία του1900, η Bausch + Lomb συνέχισε να επιδεικνύει την θέση της στο μέτωπο της τεχνολογικής καινοτομίας για τα οπτικά προϊόντα.

Η Bausch + Lomb παρήγαγε τα πρώτα γυαλιά οράσεως ποιότητας που κατασκευάστηκαν στην Αμερική, ανέπτυξε τα πρωτοποριακά γυαλιά ηλίου για τον στρατό στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και δημιούργησε τους φακούς που χρησιμοποιήθηκαν στις φωτογραφικές μηχανές που τράβηξαν τις πρώτες δορυφορικές φωτογραφίες της Σελήνης.

Το 1971, η Bausch + Lomb εισήγαγε τους πρώτους μαλακούς φακούς επαφής και εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος πάροχος προϊόντων για την φροντίδα των ματιών παγκόσμια.

Αν και τα προϊόντα και οι εποχές έχουν αλλάξει, η Bausch + Lomb εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη στην κληρονομιά που την θέλει αφιερωμένη στην καινοτομία, την ποιότητα και την δεξιοτεχνία που καθιέρωσαν ο John Jacob Bausch και ο Henry Lomb

ΠερισσότεραShow less

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος