×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

COREGA

COREGA

Η σειρά προϊόντων Corega δημιουργήθηκε από την εταιρεία GlaxoSmithKline (GSK), μια ερευνητική φαρμακευτική εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων φαρμάκων, εμβολίων και προϊόντων φροντίδας της υγείας για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Κάθε μέρα οι εργαζόμενοι μας προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να αισθάνονται καλύτερα και να ζουν περισσότερο.

Η GSK διαθέτει επίσης τμήμα καταναλωτικών προϊόντων υγείας, που προσφέρει μια σειρά από μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και προϊόντα στοματικής υγιεινής με ηγετική θέση στην αγορά.

H Corega παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για την τεχνητή οδοντοστοιχία, ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώνει την άνεση και τη στοματική υγεία όσων έχουν ολική ή μερική τεχνητή οδοντοστοιχία.

Η σειρά στερεωτικών προϊόντων Corega είναι ειδικά σχεδιασμένη να παρέχει δυνατή συγκράτηση όλη μέρα και να επιτρέπει να χαρείτε τη ζωή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα καθαριστικά προϊόντα Corega χαμηλής αποτριβής είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν την οδοντοστοιχία σας καθαρή, ενώ προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα.  

ΠερισσότεραShow less

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος