×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

COLGATE

COLGATE

Πιστεύουμε ότι όλοι μας αξίζουμε ένα μέλλον που θα μας κάνει να χαμογελάμε!

Όταν λέμε ότι στόχος μας είναι η αισιοδοξία σημαίνει ότι έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε έναν πιο υγιή πλανήτη και να εργαζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε υγιή χαμόγελα για όλους.

Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την Colgate για να ξεκινήσουν σωστά την ημέρα τους. Επειδή όταν φροντίζεις το στόμα σου, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Αυτή η εμπιστοσύνη ξεκινά με τα υλικά που επιλέγουμε. Πρώτα τα σημαντικά! Κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλές για εσάς, την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Αυτό το γνωρίζουμε γιατί δοκιμάζουμε το καθένα προσεκτικά, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του προϊόντος, από το εργαστήριο ανάπτυξης, μέχρι το ράφι του καταστήματος, ακόμα και στο μπάνιο σας στο σπίτι. Καθώς η τεχνολογία αλλάζει, η ομάδα των επιστημόνων μας αναζητά επίμονα συστατικά υψηλής ποιότητας.

  • VEGAN

Η πλειονότητα των προϊόντων μας είναι vegan και δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, ζωικά υποπροϊόντα ή βοηθητικά μέσα επεξεργασίας.

  • ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Δεν προσθέτουμε ζάχαρη στα προϊόντα μας.
Χρησιμοποιούμε υποκατάστατα ζάχαρης ή τεχνητά και φυσικά γλυκαντικά για να βελτιώσουμε τη γεύση.

  • ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν γλουτένη από σιτάρι, σίκαλη και κριθάρι.

  • ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προστατεύουμε τους ανθρώπους μας και τον πλανήτη. Οι μονάδες παραγωγής μας αποτελούν ασφαλείς χώρους εργασίας για τους εργαζόμενούς μας ανά τον κόσμο. Σημειώνουμε μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τη αποδοτική χρήση ενέργειας και νερού καθώς επιδιώκουμε τον στόχο μας να γίνουμε εταιρεία μηδενικών αποβλήτων.

ΠερισσότεραShow less

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος