×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Longlife B12 50mcg x 100 Tabs

Βιταμίνη Β12ΥπογλώσσιοΣυμπλήρωμα Διατροφής
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
18,14 € 13,44 €
Κερδίζετε 4.7€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
43782
Μάρκα:
Περιγραφή

Ενδείκνυται για την προστατευτική της δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα, για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος και για τον μεταβολισμό της ενέργειας, υπογλώσσια.

Η βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) (cyanocobalamin)είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που ανήκει στις βιταμίνες της ομάδας Β, των οποίων οι λειτουργίες είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα.

Η B12 απαιτείται για τη σωστή λειτουργία του ενεργειακού μεταβολισμού και για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η βέλτιστη πρόσληψη της συμβάλλει στη μείωση της κούρασης, της κόπωσης και στη βελτίωση της μνήμης.

Πηγές βιταμίνης Β12 είναι το κρέας, τα ψάρια, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ δεν υπάρχουν σε φυτικά τρόφιμα. Στην πραγματικότητα, οι χορτοφάγοι και οι vegans είναι δύο ομάδες πληθυσμού που παρουσιάζουν υψηλό κίνδυνο ανεπάρκειας Β12.

Η συμπλήρωση με αυτή τη βιταμίνη μπορεί να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία και να έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ορισμένα σύνδρομα κατάθλιψης.

Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη B6 και το φολικό οξύ,η Β12 έχει προστατευτική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα, επειδή μπορεί να μειώσει τα επικίνδυνα υψηλά επίπεδα της ομοκυστεΐνης.

Ενεργά Συστατικά

Κυανοκοβαλαμίνη:απαραίτητη βιταμίνη για τον φυσιολογικό μεταβολισμό όλων των κυττάρων, ιδιαίτερα για τον μυελό των οστών, τα νευρικά κύτταρα και τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπλέον
Το υπογλώσσιο σκεύασμα εξασφαλίζει ταχύτερη αφομοίωση και υψηλό βαθμό απορρόφησης της βιταμίνης Β12. Γεύση κεράσι.

Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Μεταβολισμός ενέργειας
  • Μεταβολισμός ομοκυστεΐνης
  • Λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Ψυχολογική λειτουργία
  • Σχηματισμός ερυθρών αιμοσφαιρίων
  • Λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Μειώνει την κόπωση και την κούραση
  • Διαδικασία κυτταρικής διαίρεσης


Η ανεπάρκεια της βιταμίνης Β12 είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να προκαλέσει μεγαλοβλαστική αναιμία, αναστολή της κυτταρικής διαίρεσης και νευρολογικές διαταραχές.

Το γεγονός ότι η βιταμίνη Β12 υπάρχει μόνο στα τρόφιμα που προέρχονται από ζώα αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης ανεπάρκειας, ιδιαίτερα στους vegans και, σε μικρότερο βαθμό, στους χορτοφάγους.

Οι έγκυες γυναίκες με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Β12 διατρέχουν τον κίνδυνο να έχουν παιδιά με ελαττώματα νευρικού σωλήνα και τα παιδιά που θηλάζουν από μητέρες με ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 μπορούν να αναπτύξουν γενική αδυναμία, αναιμία και άλλα νευρολογικά προβλήματα.

Ακόμη και ηλικιωμένα άτομα αποτελούν μια ομάδα που κινδυνεύει να αναπτύξει ανεπάρκεια Β12, η οποία συχνά προκαλείται από γαστρική ατροφία που σχετίζεται με την ηλικία.

Η στοματική χορήγηση της βιταμίνης Β12 είναι ισοδύναμη με την ενδομυϊκή χορήγηση. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι μια λογική επιλογή για την αύξηση των αποθεμάτων της στο σώμα.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
43782
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες

1 υπογλώσσιο δισκίο ημερησίως, προς διάλυση αργά κάτω από τη γλώσσα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτικές παρενέργειες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος