×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Nature's Plus Vitamin B12 500 mcg 90 tabs

Περιορισμένη προσφορά
19,46 € 15,86 €
Κερδίζετε 3.6€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
802347
Μάρκα:
Περιγραφή
Το συμπλήρωμα διατροφής Nature's Plus Vitamin B12 περιέχει βιταμίνη Β12 στην κατάλληλη περιεκτικότητα που χρειάζεται ο οργανισμός την πραγματοποίηση των ζωτικών του λειτουργιών.
Η βιταμίνη Β12 ανήκει στις υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Θεωρείται απαραίτητη για την καλή λειτουργία των κυττάρων, συμμετέχει στη σύνθεση των πρωτεϊνών και συνεργάζεται με το φολικό οξύ για τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Διατηρεί υγιές το νευρικό σύστημα, βελτιώνοντας την συγκέντρωση και τη μνήμη, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην αντίδραση μετατροπής του αμινοξέος ομοκυστεΐνη στο αμινοξύ μεθειονίνη.
Επίσης, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του DNA, το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και τη διατήρηση του περιβλήματος της μυελίνης γύρω από τα νεύρα.
Έλλειψη της βιταμίνης Β12 μπορεί να επηρεάσει την ερυθροποίηση στον μυελό των οστών, και να προκαλέσει μεγαλοβλαστική αναιμία.
Άτομα αυξημένου κινδύνου για εμφάνιση έλλειψης βιταμίνης Β12 είναι οι αυστηρά χορτοφάγοι, οι ηλικιωμένοι, οι αλκοολικοί και άτομα με βακτηριδιακές ή παρασιτικές λοιμώξεις.
Το Vitamin B12 της Nature's Plus, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της αναιμίας αλλά και για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης.
Κατάλληλο για χορτοφάγους, υποαλλεργικό, χωρίς γλουτένη.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
802347
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 ταμπλέτα ημερησίως.
Συστατικά

Η 1 ταμπλέτα περιέχει :

Vitamin B12 (as methylcobalamin) 500 mcg

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος