×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ch-Alpha Plus Fortigel Κουτί Με 30 Φιαλίδια

Υδρολυμένο Πόσιμο Κολλαγόνο. Προσφέρει άμεση απαλλαγή από τους πόνους των αρθρώσεων.Ιδανικό και για περιπτώσεις ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
62,91 € 44,84 €
Κερδίζετε 18.07€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
35262
Μάρκα:
Περιγραφή

To CH-Alpha PLUS είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που περιέχει βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου Fortigel 5g, εκχύλισμα Rosa canina 0,5 g και σελήνιο 25μg. Ο εμπλουτισμός με Rosa canina βοηθά στη γρήγορη απαλλαγή από τους πόνους των αρθρώσεων και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων. To υδρολυμένο κολλαγόνο FORTIGEL ειδική πατέντα της εταιρείας GELITA AG η οποία είναι ο εφευρέτης του αλλά και αυτή που πραγματοποιεί όλες τις κλινικές μελέτες.

Ενα φιαλίδιο CH-Alpha Plus την ημέρα υποστηρίζει την αναγέννηση του χόνδρου των αρθρώσεων και τη γρήγορη απαλλαγή από τον πόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟI ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΒΙΟΝΕΡΓΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ FORTIGEL ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FORTIGEL. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
FORTIGEL EINAI ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ CH-ALPHA PLUS (ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ FORTIGEL)

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
35262
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Περιέχει 5g Fortigel, Rosa canina και σελήνιο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος