×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Korres Eau De Toilette Blue Sage 50ml

Περιορισμένη προσφορά
32,88 € 23,83 €
Κερδίζετε 9.05€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
820655
Μάρκα:
Περιγραφή

Φρέσκο άρωμα, έντονο, διακριτικά γλυκό, με τις δροσερές νότες της μέντας, του λεμονιού και του γκρέιπφρουτ να εναλλάσσονται με το patchouli, το φασκόμηλο, το μοσχοκάρυδο και το αναζωογονητικό έλατο.

Φασκόμηλο: Απομακρύνει το “κακό”, εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια, “καθαρίζει” ιερούς χώρους, αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Το φασκόμηλο ή savior σύμφωνα με το λατινικό λεξιλόγιο και “βασιλιάς των βοτάνων” κατά τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, μεταδίδει τη γνώση και σοφία του. Ένα ισχυρό φυτό με θεραπευτικές ιδιότητες και γλυκιά ευωδιά.

Lime: To lime tree ή μοσχολεμονιά συμβολίζει την αγάπη των Θεών. Σύμφωνα με το μύθο, τα φύλλα του δέντρου, που απαντάται στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά, προσέφεραν αθανασία.

Έλατο: Σύμφωνα με τους ιερείς των Κελτών της αρχαιότητας, πρόκειται για δέντρο με θρησκευτικές προεκτάσεις καθώς πίστευαν ότι το έλατο συμβόλιζει την ελπίδα. Σχηματισμένο με μοναδική λεπτομέρεια, εκπέμπει ένα διακριτικό, φρέσκο, πράσινο άρωμα που συνδυάζει ξυλώδεις και γλυκές νότες.

  • Top Notes: Mint, Grapefruit, Lime
  • Heart Notes: Fir Wood, Sage, Nutmeg
  • Base Notes: Patchouli, Amber, Vetiver

Κατάλληλο για Vegans

  • Η Ανάγκη σου: Eau De Toilette
  • Ο Τύπος σου: Όλοι οι τύποι δέρματος
  • 88% Περιεχόμενο Φυσικής Προέλευσης
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
820655
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Τρόπος Χρήσης:
Ψεκάστε απευθείας στην επιδερμίδα στα σημεία των παλμών (λαιμός, εσωτερικό καρπών / αγκώνων) και αφήστε να στεγνώσει αποφεύγοντας την τριβή για τη μέγιστη διάρκεια και απόδοση του αρώματος.
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Συστατικά
ALCOHOL DENAT., PARFUM( FRAGRANCE), AQUA/ WATER/EAU, BENZYL BENZOATE, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT. May contain traces of wheat / nuts.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος