×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Korres Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Ευκάλυπτος & Μύρτιλλο 100 ml

Εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου, ιδανικό για παιδιά και ενήλικες. Αποτελεσματική προστασία για 5 ώρες από κουνούπια και σκνίπες και 4 ώρες από το κουνούπι τίγρης. Ενισχυμένο με εκχύλισμα Μύρτιλου, προστατεύει την επιδερμίδα και αφήνει μία απαλή αίσθηση ενυδάτωσης.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
12,16 € 8,07 €
Κερδίζετε 4.09€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
013655
Μάρκα:
Περιγραφή
Προστασία από τα έντομα για 5 ώρες με απόλυτα φυσικό τρόπο.Ο Ευκάλυπτος και η φυσική δραστική ουσία Citrodiol, μοναδική στο είδος της, προσδίδουν ισχυρές εντομοαπωθητικές ιδιότητες στο νέο γαλάκτωμα, με αποδεδειγμένα αποτελεσματική δράση ενάντια και στο κουνούπι τίγρης, ιδιότητες που φέρουν την πιστοποίηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.Το νέο Ευκάλυπτος & Μύρτιλο / Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα για το σώμα και το πρόσωπο εστιάζει στη δραστική ουσία Citrodiol, που εντοπίζεται στο έλαιο Ευκάλυπτου, η μόνη φυσικής προέλευσης ουσία με αποδεδειγμένες ισχυρές εντομοαπωθητικές ιδιότητες.Το εκχύλισμα Μύρτιλου, με αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση, συμπληρώνει το complex φυσικών συστατικών ενάντια ακόμα και στα πιο απειλητικά έντομα, όπως το κουνούπι τίγρης.Ιδανικό για την εξοχή και τις καλοκαιρινές νύχτες, το νέο γαλάκτωμα προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματική προστασία για 5 ώρες, ξεπερνώντας σε συγκριτικό τεστ τη δράση ενός από τα πιο ισχυρά εντομοαπωθητικού προϊόντος με χημική δραστική.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
013655
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ψεκάστε τo προϊόν στα ακάλυπτα μέρη του σώματος σε στεγνό και καθαρό δέρμα (περίπου 1ml ανά πήχη χεριού / 6-7 πατήματα αντλίας) και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια.

Μην βάζετε απευθείας στο πρόσωπο.

Για να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, βάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος