×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Uneed Grow Young X 60 Caps

Ενα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής για την αντιγήρανση.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
56,41 € 39,49 €
Κερδίζετε 16.92€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
820542
Μάρκα:
Περιγραφή

Είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχει ψευδάργυρο, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση του DNA, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και των νυχιών, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, καθώς και σπερμιδίνη, εκχύλισμα Gotu Kola (Centella Asiatica), οροτικό λίθιο και γλυκίνη.

  • Σπερμιδίνη

Η σπερμιδίνη είναι μια πολυαμίνη με καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία και την επιβίωση των κυττάρων. Συμβάλλει στηναναστολήτων διαδικασιών της κυτταρικής γήρανσηςκαι στη μείωση του ρίσκου ανάπτυξηςμεταβολικών, νευροεκφυλιστικών και καρδιαγγειακών παθήσεων που σχετίζονται με την κυτταρική γήρανση. Δρα κυρίως μέσω του κυτταροπροστατευτικού μηχανισμού της αυτοφαγίαςενώ παράλληλα επηρεάζει πολυάριθμες βιολογικές διεργασίεςσυμπεριλαμβανομένης τηςφλεγμονής , της αναγέννησης ιστών, τονμεταβολισμό των λιπιδίων και τη ρύθμιση της κυτταρικής ανάπτυξης και του πολλαπλασιασμού.

  • Οροτικό λίθιο

Το οροτικό λίθιοείναι ένα άλας οροτικού οξέος (μια ένωση που παράγεται φυσικά στο σώμα) και λιθίου (ένα αλκαλικό μέταλλο).Σύμφωνα με μελέτες το οροτικό λίθιο συμβάλλει στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης.Μεγάλο μέρος της επίδρασης του οροτικού λιθίου οφείλεται στην αναστολή ενός ενζύμου, γνωστό και ως κινάση της συνθάσης γλυκογόνου-3 (GSK3) η υπερδραστηριότητα του οποίου έχει συνδεθεί με την ταχεία γήρανση και τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων ασθενειών. Η αναστολή της GSK-3 είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την ικανότητα του λιθίου να προστατεύει τη λειτουργία του εγκεφάλου και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής. Επιπλέον το οροτικό λίθιο μπορέι να συμβάλλει στη διατήρηση του μήκους τωντελομερών, δομών που σχετίζονται με την δομή του DNA και τη μακροβιότητα.

  • Γλυκίνη

Η γλυκίνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο συμβάλλει στη σύνθεση των πρωτεϊνών που απαιτούνται για τη διατήρηση των ιστών και των ορμονών, υποστηρίζει την υγεία του ήπατος και της καρδιάς, ενισχύει την καλή ποιότητα του ύπνου, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και αποτρέπει την απώλεια μυϊκού ιστού. Επιπλέον, έχει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου και στη μείωση του οξειδωτικού στρες, αυξάνοντας έτσι τη μακροβιότητα.

  • Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα του οργανισμού καθώς συμμετέχει σε πολλές βιοχημικές διαδικασίες ενώ αποτελεί συμπαράγοντα σε πάνω από 300 ένζυμα που ευθύνονται για την γονιδιακή έκφραση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου έχει συνδεθεί με βλάβη του DNA που σχετίζεται με μικρότερο μήκος τελομερών, δομές απαραίτητες για τη διατήρηση της σταθερότητας του DNA. Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζουν τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες, μειώνοντας παράλληλα τη φθορά των τελομερών.

  • Centella asiatica

Οι ελεύθερες ρίζες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης. Η ανισορροπία μεταξύ της παραγωγής ελεύθερων ριζών και του αντιοξειδωτικού αμυντικού μηχανισμού μπορεί να οδηγήσει σε κυτταρικό θάνατο και κατ’ επέκταση σε πρόωρη γήρανση. Η C. asiatica δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και ασκεί σημαντική νευροπροστατευτική δράση προστατεύοντας έτσι από την οξειδωτική βλάβη που σχετίζεται με την ηλικία. 

Η επιταχυνόμενη τριβή των τελομερών έχει συνδεθεί με ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση. To εκχύλισμα της C.asiatica έχει ευεργετική επίδραση στη μείωση της δραστηριότητας της τελομεράσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πιθανή στρατηγική θεραπείας για τη διατήρηση του μήκους των τελομερών.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
820542
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
ΧΡΗΣΗ:
1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τοι φαγητό.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 16672-08/02/2024. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.
Συστατικά
Διατροφικές πληροφορίες
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ανά 1 κάψουλα

• Εκχύλισμα Centella Asiatica (Gotu Kola) 40% (που περιέχει 9 mg Τριτερπενικές Γλυκοσίδες): 22,5mg

• Τριυδροχλωρική Σπερμιδίνη: 5mg

• Πικολινικός Ψευδάργυρος: 50mg
(που αποδίδει Στοιχειακό Ψευδάργυρο): 10mg

• Οροτικό Λίθιο 3,82%: 27mg
(που αποδίδει Στοιχειακό Λίθιο): 1mg

• Γλυκίνη: 310mg
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος