×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Version Peptide Anti-Age Face Cream 50ml

Εντατική αντιρυτιδική και συσφικτική (lifting) κρέμα με ΒΙΟ-ΠΕΠΤΙΔΙΑ που ενισχύουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών για μείωση των ρυτίδων και αύξηση της σφριγηλότητας.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
84,70 € 69,92 €
Κερδίζετε 14.78€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
03461
Μάρκα:
Περιγραφή
Peptide Face Cream, συνδυασμός πεπτιδίων, αντιοξειδωτικών και ενυδατικών μέσων, που δρουν σε συνεργασία για να δημιουργήσουν αντιρυτιδικά, ενυδατικά και “face-lifting” αποτελέσματα.Αντιρυτιδική και συσφικτική (Lifting) κρέμα με πεπτίδιαρυτίδες, σκληρό και ξηρό δέρμαγερασμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμαΜειώνει και προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέων δερματικών κυττάρων. Συσφίγγει και τονώνει τους χαλαρωμένους ιστούς του προσώπου, με το να αυξάνει την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.Οι πρωτοποριακές δραστικές ουσίες της Peptide Face Cream, συστατικά του δέρματος, διεισδύουν μέσα στο χόριο, διεγείρουν τα κύτταρα ώστε να παράγουν ενδογενή προϊόντα βοηθώντας έτσι το δέρμα να αποκαταστήσει τον λιπώδη ιστό του ενώ ταυτόχρονα προκαλούν σύσφιξη στην επιδερμίδα που γίνεται λεία. Σύντομα, αυξάνεται το πάχος της επιδερμίδας και η κουρασμένη/ χαλαρή όψη του προσώπου εμφανίζει ορατή βελτίωση.Μετά την ηλικία των 40 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται κατά 1% ετησίως ενώ μετά την ηλικία των 45 ετών, χάνονται σημαντικές ποσότητες κολλαγόνου λόγω του ότι μειώνεται η λειτουργία των ινοβλαστών. Είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε το δέρμα να αποκαταστήσει το λιπώδη ιστό του για να διατηρηθεί η νεανική όψη του προσώπου.Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα με πεπτίδια - εντατικής θεραπείας.Για πρόσωπο και λαιμόΚρέμα ημέρας και νύχτας. - για όλους τους τύπους δέρματοςΗλικιακή ομάδα: απευθύνεται σε ηλικίες 40 ετών και άνωγια πρόληψη και θεραπεία των ρυτίδων photo-ageingγια ρυτίδες, σκληρό και ξηρό δέρμαγια γερασμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμαγια ανόρθωση και αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
03461
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε το προϊόν στο πρόσωπο και τον λαιμό. Χτυπήστε ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων, για να απορροφηθεί εντελώς η κρέμα. Για μέγιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε το προϊόν, πρωί και βράδυ. Η συνεχιζόμενη εφαρμογή της κρέμας καταλήγει σε πιο σφιχτό και πιο νεανικό δέρμα.
Σημείωση: Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό μέρος το καλοκαίρι.
Vichy Promo Neovadiol Rose Platinium 50ml & ΔΩΡΟ Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ 15ml Σε Μοντέρνο Τσαντάκι Vichy Promo Neovadiol Rose Platinium 50ml & ΔΩΡΟ Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ 15ml Σε Μοντέρνο Τσαντάκι
-27,2%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 819876
29,25 € 40,18 €
Κρέμα Θρέψης για ενίσχυση πυκνότητας, υγιή & Ρόδινη όψη & Δώρο Καθημερινή Αντηλιακή προστασία κατά της Φωτογήρανσης.Η επιλογή του χρώματος στο τσαντάκι θα γίνεται τυχαία.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος