×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Vichy Promo Neovadiol Rose Platinium Κρέμα Ημέρας 50ml & Δώρο Purete Thermale Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 in 1 100ml + Νεσεσερ

Σετ περιποίησης για αντιγήρανση και καθαρισμό προσώπου.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
40,21 € 31,44 €
Κερδίζετε 8.77€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
820215
Μάρκα:
Περιγραφή

Vichy Neovadiol Rose Platinium Κρέμα Ημέρας

Μετά τα 60, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή και ταυτόχρονα μειώνεται η σφριγηλότητά της. Σαν αποτέλεσμα, χάνει τη ζωντάνια και τη φυσική της λάμψη. Με την αντιγηραντική κρέμα ημέρας Neovadiol Rose Platinium, ενεργοποιείται άμεσα η ρόδινη λάμψη, η επιδερμίδα αναζωογονείται και επανακτά τη δύναμή της, την πυκνότητά της και τη φυσική της ρόδινη, υγιή όψη.

Vichy Purete Thermale Ντεμακιγιαζ 3 Σε 1

Το Pureté Thermale Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 για Ευαίσθητη Επιδερμίδα καθαρίζει νεκρά κύτταρα, σκόνη και σωματίδια ρύπων, αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια και αφήνει την επιδερμίδα τονωμένη και με αίσθηση άνεσης χωρίς να την ξηραίνει.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
820215
Πληροφορίες Παράδοσης
Vichy Promo Neovadiol Rose Platinium 50ml & ΔΩΡΟ Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ 15ml Σε Μοντέρνο Τσαντάκι Vichy Promo Neovadiol Rose Platinium 50ml & ΔΩΡΟ Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ 15ml Σε Μοντέρνο Τσαντάκι
-27,2%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 819876
29,25 € 40,18 €
Κρέμα Θρέψης για ενίσχυση πυκνότητας, υγιή & Ρόδινη όψη & Δώρο Καθημερινή Αντηλιακή προστασία κατά της Φωτογήρανσης.Η επιλογή του χρώματος στο τσαντάκι θα γίνεται τυχαία.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος