×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bepanthol Baby Balm 100g

Αγνή προστασία για το απαλό δερματάκι του μωρού σας.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
12,38 € 9,05 €
Κερδίζετε 3.33€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
820425
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Bepanthol Baby Balm Σύγκαμα Μωρού περιέχει 5% προβιταμίνη B5 και είναι η διάφανη ασπίδα προστασίας του μωρού σας από τα συγκάματα, επιτρέποντας στο ευαίσθητο δέρμα του να αναπνέει υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.

Η Bepanthol Baby Balm παρέχει εδώ και πολλά χρόνια εγγυημένη φροντίδα και είναι φιλική ακόμη και για το εύθραυστο δέρμα των πρόωρων νεογνών. Η ειδική της σύνθεση και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος καθιστούν τη Bepanthol Baby Balm σύμμαχο στη φροντίδα του  ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας, που το συντροφεύει σε κάθε αλλαγή πάνας,. 

H σύνθεση της Bepanthol Baby Balm προσφέρει αποδεδειγμένα υψηλότερη προστασία στους ερεθιστικούς παράγοντες, μειώνει την τριβή κατά την εφαρμογή, και αφαιρείται εύκολα5. Η Bepanthol® Baby Balm δεν περιέχει ψευδάργυρο.

Η Bepanthol Baby Balm είναι κατάλληλη και για τη μαμά που θηλάζει, καθώς διατηρεί απαλή την ευαίσθητη περιοχή της θηλής του μαστού, η οποία «ταλαιπωρείται» κατά την περίοδο του θηλασμού. Οι θηλάζουσες μαμάδες δε θα πρέπει να ξεχνούν να απομακρύνουν τυχόν υπολείμματα του προϊόντος από τη θηλή πριν από το θηλασμό.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
820425
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Η Bepanthol Baby Balm χρησιμοποιείται καθημερινά, σε κάθε αλλαγή πάνας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος