×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid Allergforte X 60 Tabs

Ειδική σύνθεση, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό για την φυσική αντιμετώπιση αλλεργιών.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
27,50 € 19,59 €
Κερδίζετε 7.91€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
00702
Μάρκα:
Περιγραφή

Ειδική σύνθεση, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό για την φυσική αντιμετώπιση αλλεργιών, δηλαδή των καταστάσεων κατά τις οποίες ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε συχνά αθώες περιβαλλοντικές ουσίες. Οι Βιταμίνες C & Ε και το Σελήνιο είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά στην προστασία του ανοσοποιητικού. Η Κουερσετίνη είναι βιοφλαβονοειδές με φυσικές αντιισταμινικές ιδιότητες και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις αλλεργικής ρινίτιδας, ενώ τα εκχυλίσματα φλοιού θαλάσσιου πεύκου, κουρκουμά και βρωμελίνης (ένζυμο) προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη ενάντια σε φλεγμονές και εποχιακές υπερευαισθησίες του οργανισμού.

Το Allergforte της HealthAid συμβάλλει στην αντιμετώπιση και μείωση συμπτωμάτων (καταρροή, κνίδωση, δερματικοί ερεθισμοί, ρινίτιδα, αναπνευστικό, υγρά μάτια κ.λ.π), καθώς μπλοκάρει την απελευθέρωση μεγάλης ποσότητας ισταμίνης από τον οργανισμό, των κοινών εποχιακών αλλεργιών, χωρίς να προκαλεί υπνηλία ή λήθαργο. Συνιστάται η λήψη του προληπτικά ένα μήνα πριν την έναρξη του εποχιακού φαινομένου αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
00702
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες και άνω των 12 ετών, 2 ταμπλέτες την ημέρα.
Now Foods Candida Support X 90 Caps Now Foods Candida Support X 90 Caps
-53,33%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 63339
26,72 € 57,25 €
Φόρμουλα Καντιδίασης, Βοηθάει στην Πέψη των Τροφίμων, στην Παραγωγή Ορισμένων Βιταμινών & στην Προώθηση Μεθόδων Αποτοξίνωσης, Συνεργάζεται με Προβιοτικά.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος