×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Now Foods Castor Oil 650 mg (With Fennel Oil 10 mg) X 120 Softgels

Το Castor Oil είναι ένα αντι-φλεγμονώδες και αντι-οξειδωτικό έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τα θεραπευτικά και ιατρικά οφέλη του. Πιστεύεται ότι τα περισσότερα από τα οφέλη του προέρχονται από την υψηλή συγκέντρωση σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
45,78 € 21,37 €
Κερδίζετε 24.41€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
00478
Μάρκα:
Περιγραφή
Το Castor Oil είναι ένα έλαιο που προέρχεται από τα φασόλια του φυτού castor. (Ricinus communis). Το Καστορέλαιο έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ισχυρό καθαρτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από την περιστασιακή δυσκοιλιότητα. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με NOW® Fresh Green Black Walnut Wormwood Complex, οι Castor Oil κάψουλες παρέχουν ουσιαστικό καθαρισμό του εντέρου.Είναι ένα αντι-φλεγμονώδες και αντι-οξειδωτικό έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τα θεραπευτικά και ιατρικά οφέλη του. Πιστεύεται ότι τα περισσότερα από τα οφέλη του προέρχονται από την υψηλή συγκέντρωση σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.Το Castor Oil έχει χρησιμοποιηθεί τόσο εσωτερικά όσο και για εξωτερική χρήση για χιλιάδες χρόνια λόγω των πολλών θαυμάσιων οφελών για την υγεία. Δεδομένου ότι μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, το Castor Oil θεωρείται ένα μεγάλο γιατρικό για να θεραπεύσει τις ακόλουθες σημαντικές ασθένειες και παθήσεις:Σκλήρυνση κατά πλάκας,Νόσο του Πάρκινσον,Εγκεφαλική παράλυση,Τριχόπτωση,Πόνος από την αρθρίτιδα και το ρευματισμό.Επίσης, έχει βρεθεί να βοηθάει σε πολλά καθημερινά προβλήματα, όπως:Μολύνσεις ζύμης,Δυσκοιλιότητα,Προβλήματα του γαστρεντερικού,Διαταραχές της εμμήνου ρύσεως,Ημικρανίες,Ακμή,Ηλιακό έγκαυμα,Πόδι του Αθλητή,Λειχήνα,Φλεγμονή.ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, αλεύρι, γλουτένη, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, αυγά ή συντηρητικά.Προσοχή: Το καστορέλαιο είναι καθαρκτικό. Να μη χρησιμοποιείται από έγκυες/θηλάζουσες γυναίκες ή από ανθρώπους που πάσχουν από γαστρικές διαταραχές.Διακόψτε τη χρήση σε περίπτωση που παρουσιαστούν είτε διάρροια είτε γαστρική ενόχληση. Κρατείστε το μακριά από τα παιδιά.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
00478
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 1 παστίλια 1 με 2 φορές καθημερινά με τα γεύματα όπως απαιτείται.
Now Foods Candida Support X 90 Caps Now Foods Candida Support X 90 Caps
-53,33%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 63339
26,72 € 57,25 €
Φόρμουλα Καντιδίασης, Βοηθάει στην Πέψη των Τροφίμων, στην Παραγωγή Ορισμένων Βιταμινών & στην Προώθηση Μεθόδων Αποτοξίνωσης, Συνεργάζεται με Προβιοτικά.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος