×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Pharmasept Tol Velvet Hygienic Wet Wipes X 30 Τμχ

Aπαλά υγρά μαντηλάκια για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής & των αιμορροῒδων, για άμεση ανακούφιση από τον κνησμό & τη φλόγωση.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
5,00 € 3,30 €
Κερδίζετε 1.7€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
12317
Μάρκα:
Περιγραφή
Aπαλά υγρά μαντηλάκια, για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής & των αιμορροῒδων. Εμπλουτισμένα με ενυδατικά & καταπραϋντικά συστατικά, καθαρίζουν αφήνοντας υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.Χαρακτηριστικά:- Δίνουν άμεση ανακούφιση από τον κνησμό, τη φλόγωση και τους ερεθισμούς, προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, υγιεινή περιποίηση και ενυδατώνουν την ερεθισμένη περιοχή,- Περιέχουν 50% εκχυλίσματα Αμαμελίδας (Hamamelis Virginiana), με στυπτικές και καταπραυντικές ιδιότητες,- Προλαμβάνουν τυχόν προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής,- Η ήπια σύνθεσή του και το ουδέτερο pH 5.5 δεν διαταράσσουν τη φυσιολογική χλωρίδα στην ευαίσθητη περιοχή,- Με διπλό κούμπωμα ασφαλείας για τη διατήρηση της υγρασίας.Δερματολογικά ΕλεγμέναAllergens / Parabens free
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
12317
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Τραβήξτε την μπροστινή ετικέτα προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε τα καθαριστικά μαντηλάκια tol velvet για τον υγιεινό καθαρισμό & την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής & των αιμορροῒδων. Κλείστε & σφραγίστε καλά  το καπάκι ασφαλείας μετά τη χρήση, για να διατηρούνται τα μαντηλάκια νωπά & ενυδατωμένα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Therature Hemorrhoids Calm Cream 50ml Therature Hemorrhoids Calm Cream 50ml
-15,52%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 43701
12,19 € 14,43 €
Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με φυσικά συστατικά που ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροϊδων & από τη δυσφορία της περιπρωκτικής περιοχής.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος