×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BetterYou Magnesium Sleep Mineral Lotion 180 ml

Μια μοναδικά σχεδιασμένη λοσιόν που προάγει τη χαλάρωση σώματος και πνεύματος και προετοιμάζει τον οργανισμό για ένα σωστό και ποιοτικό ύπνο.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
21,43 € 15,00 €
Κερδίζετε 6.43€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
63299
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Magnesium Sleep Mineral Lotion προμηθεύει τον οργανισμό, μέσω της εφαρμογής της στο δέρμα, με μαγνήσιο και αιθέρια έλαια λεβάντας και χαμομηλιού.

Η συγκεκριμένη λοσιόν δοκιμάστηκε κλινικά σε 75 άτομα με εξαιρετικά αποτελέσματα στην προαγωγή της διαδικασίας του ύπνου (πιο βαθύς και πιο παρατεταμένος ύπνος).

Κάθε 5 ml (4 αντλήσεις) λοσιόν δίνουν στον οργανισμό 150 mg άμεσα απορροφήσιμου μαγνησίου, ένα μεταλλικό στοιχείο γνωστό για τις ευεργετικές του επιδράσεις στο μυϊκό και νευρικό σύστημα.

Η μοναδική σύνθεση του πρωτοποριακού αυτού προϊόντος που αναπτύχθηκε στην φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff, επιτρέπει στο μαγνήσιο να διεισδύει διαμέσου της δερματικής εντριβής στον οργανισμό, με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στην Magnesium Sleep Mineral Lotion της Better You είναι υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου», η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί την πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου.

Τα εκχυλίσματα λεβάντας και χαμομηλιού έρχονται να πλαισιώσουν τις μοναδικά χαλαρωτικές επιδράσεις του προϊόντος.

Χωρίς : parabens, συνθετικά αρώματα, συνθετικά χρώματα. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Είναι κατάλληλη για: Ενήλικες, Χορτοφάγους, Έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
63299
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε τη λοσιόν σε καθαρό δέρμα, επικεντρώνοντας στην περιοχή του αυχένα, των χεριών και των ποδιών, 30 λεπτά πριν την βραδινή σας κατάκλιση.
Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την ως μέρος της βραδινής σας ρουτίνας για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Μόνο για εξωτερική χρήση. Κρατήστε την μακριά από την προσοχή των παιδιών.
Συστατικά
Aqua (νερό), δικαπρυλυλαιθέρας, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο, ανθρακικό δικοπρυλύλιο, διπολυδροξυστεατικό PEG-30, γλυκερίνη, βενζυλική αλκοόλη, φαινοξυαιθανόλη, cera alba (κερί μέλισσας), οξικό τοκοφερόλη.
Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs
-6,67%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813550
37,76 € 40,46 €
Nature's Plus Dyno-Mins Magnesium: Μαγνήσιο με μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότηταNature's Plus Sustained Release Mega-Stress: Φόρμουλα για το άγχος και τη νευρική υπερδιέγερση
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος